HISENSE hráč 16. kola Michal Konečný - Své ženě bych chtěl poděkovat za toleranci tréninků a zápasů o víkendu

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče 16. kola a kdo se stal vítězem? Tím se stal hráč SK Loštice "B", Michal Konečný. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Michale, gratuluji k výhře a v anketě hráč kola. Co na to říkáš?
Určitě jsem velice rád a potěšilo mě, že jsem byl vybrán právě já. Po fotbalové stránce se cítím velice dobře, ale to hlavně kvůli super partě kluků, se kterými mám tu čest hrát. Každý, kdo nastoupí do zápasu bere hru vážně a nechá na hřišti vše, a tak to má být.
Jak zatím hodnotíš práci nového trenéra Martina Krejčího? A jaké jsou vaše cíle na zbytek sezóny?
Práci našeho trenéra hodnotím velice kladně, a je si toho vědom každý v kabině. Přinesl do naší hry řád a disciplínu a přes to nejede vlak. Všichni víme, co od naší hry očekává a myslím, že se nám to v dosavadních dvou kolech povedlo naplnit, i když v prvním kole bez bodů.
O víkendu jste hráli na hřišti posledního Palonína. Ten dokázal překvapivě zvítězit v prvním jarním kole. S čím jste šli do utkání a jak hodnotíš váš výkon?
Abych pravdu řekl, z jejich prvního výsledku jsem byl překvapen a před zápasem jsem neměl vůbec dobrý pocit. Celé mužstvo dobře palonínské hřiště zná a všeobecně se ví, že je malé a povrch hodně nerovný. Tím pádem jsme byli nachystaní na zápas plný soubojů, nákopů a nepohledného fotbalu, což je ve srovnání s loštickým hřištěm sto a jedna. Nicméně se nám podařilo zápas od začátku dostat pod kontrolu a soupeře (až na jednu akci, kterou perfektně zneškodnil náš gólman) k ničemu nepustit. Celkově naši hru a přístup hráčů hodnotím velmi kladně.
V dalším kole se představíte na hřišti Zábřehu "B", který na jaře ještě nedokázal zvítězit, ale v tabulce máte stejný počet bodl. Ještě i další dva týmy mají stejný počet bodů jako vy a Zábřeh, zatím velice vyrovnaná tabulka. Jaký průběh zápasu očekáváš?
Tabulka je opravdu velice zajímavá a každé zaváhání nás může stát důležité body. Zápas to bude určitě obtížný. Velice dobře si vzpomínám na poslední zápas se Zábřehem B. Dopadlo to vítězstvím pro nás, ale zápas byl velice obtížný. Mají hodně mladých běhavých kluků a na hřišti to opravdu bylo znát. Předpokládám v neděli stejný průběh hry.
Jaký je tvůj nejlepší fotbalový zážitek?
Největší fotbalový zážitek je pro mě asi každý víkend na hřišti. V mládí jsem chodil hodně na Sigmu a asi 2x jsem stihl reprezentaci. Jinak poslední dobou si rád užiji podívanou s mojí rodinou, když hraje náš A-tým v Lošticích.
Kde se nejlépe cítíš na hřišti?
Na hřišti se cítím vždy dobře, když můžu hrát. První dvě kola jsem dostal důvěru kapitána a o to víc se snažím na hřišti nechat víc a víc. Kde se cítím nejlíp se říct nedá, cítím se na hřišti dobře, když se daří i nedaří. Hlavní je s klukama po zápase posedět u piva. Dobrý výsledek oslavit, špatný zapít a u dobré party to tak má být.
Kdo je ve vaší kabině největší vtipálek a kdo největší bordelář?
Myslím, že obě dvě role zastoupí Jan Hejný. Kopačky nebo batoh hledá pořád a o atmosféru v šatně se stará hlavně on.
Včera se odehrálo El Clásico. Komu si fandil, a jak si spokojen s výsledkem?
Jako dlouhodobý fanoušek Realu jsem byl s výsledkem velice spokojený. Hlavně z výkonu Karima Benzemy. Hattrick proti Barceloně je opravdu krásný výkon.
Když vezmeme v potaz i naši domácí soutěž, včera se odehrálo semifinále MOL Cupu. Sledoval jsi to? Komu budeš fandit ve finále? A jak myslíš že dopadne česká liga?
Semifinále jsem nesledoval, ale podle kolegu v práci byl hodně zajímavý zapas Slavia-Bohemka. Ačkoliv vím, že možná budu ukamenován, tak ve finále budu fandit Slavii. Česká liga si myslím, že dopadne titulem pro Slavii (Sigma se tak vysoko nedostane).
Co děláš rád ve volném čase?
Ve volném čase, kterého opravdu moc, nemám věnuji práci kolem domu a hlavně rodině, která se nám zanedlouho rozroste. Své ženě bych chtěl poděkovat za toleranci tréninků a zápasů o víkendu

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.