HISENSE SESTAVA ROKU - Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezona 2022/2023 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat.  Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Jan Bublík – Nebylo snadné vybrat, koho dáme v sestavě sezóny do branky. Nakonec jsme se rozhodli pro brankáře Hluboké B. Jan Bublík naskočil do 21 zápasu, ve kterých udržel 7 čistých kol. Držel své mužstvo jistými zákroky a Hluboká B se může pyšnit nejpevnější obranou.

 

Jonáš Zýka – stoper a kapitán Loka B. Loko B má za sebou úplně jinou sezónu než minulý rok. To se tísnilo na dně tabulky, ale letos se od začátku drželo v klidné horní polovině tabulky. Nakonec z toho bude TOP 5. Svými výkony k umístění přispěl i kapitán a lídr rezervy Loka Jonáš Zíka.

Petr Zahradník – fotbalový univerzál, který nastoupí, kde je zrovna potřeba. Umí bránit, útočit a střílet branky a je i lídrem kabiny. V sezóně vstřelil 11 branek a pomohl Dolnímu Bukovsku ke klidnému středu tabulky.

Šimon Parýzek – Dříteň se zpočátku sezóny rozkoukávala a chvíli to vypadalo, že bude bojovat ve spodku tabulky. Nakonec se začala tabulkou prokousávat, až se připojila do skupinky šesti týmů ve středu tabulky bojující do posledního kola o 6. místo. Šimon Parýzek nastoupil do všech zápasů Dřítně, ve kterých vstřelil 8 branek.  

 

 

Nikola Bujnovský – Záložník Borovan je motorem svého týmu. Nastoupil do všech 25 utkání a vždy patřil mezi nejlepší na hřišti. Borovany se celou sezónu trápili především v útočné fázi, kterou se snažil Bujnovský pozvedávat svou aktivitou. V sezóně vstřelil 7 branek.

Mirnes Salibašič – Úsilné má za sebou nepovedenou sezónu, která pro tým znamenala poslední místo okresního přeboru.  Odehrálo dobré a vyrovnané zápasy, ale vždy mu něco málo chybělo. Především se tým trápil v koncovce, kdy vstřelil nejméně branek. Mirnes Salibašič byl motorem týmu, když vstřelil třetinu branek týmu a gólový účet uzavřel na devíti brankách.

Tomáš Kučera – Dlouho jsem přemýšlel, kdo patří do sestavy roku ze Zlivi. Zliv nezažila nejpovedenější půlrok, kdy byla limitována zraněními důležitých hráčů. Nakonec jsem se rozhodl pro Tomáše Kučeru. Ten byl zatím vždy ve stínů svých spoluhráčů, co se týče individuálních ocenění, ale přitom vždy střílí branky, přihrává na ně a především je lídrem kabiny. Fotbalový srdcař co si místo za své dlouhodobě skvělé výkony jednoznačně zaslouží.

Kamil Kubíček – Srubec zažívá průměrnou sezónu, kdy se rval uprostřed tabulky. Po minulé sezóně, která byla pro tým zklamáním, přišla další, která výsledkově sice nenaštve, ale ani nepotěší. Tým se opět výsledkově trápil a ztratil zbytečně body. Mají kvalitní kádr plný zkušených borců, jen potřebují větší vyrovnanost výsledků. Šikovný ofenzivní hráč Srubce se postaral o 13 branek a stal se nejlepším střelcem týmu.

 

 

Dmytro Serbin – Jako minulý rok se nejlepším střelcem Okresního přeboru stal forvard Dobré Vody Dmytro Serbin. V životě moc jistot není, ale tou jedinou je, že když se podíváte na střelce zápasu Dobré Vody, tak on tam bude. Za sezónu nastřílel úctyhodných 58 gólů. Má více než dvě branky na zápas.

 

Tomáš Křiváček – O první místo se celou sezónu přetahovala Dobrá Voda s Hlubokou B. Jako Dobrá Voda má Serbina, tak Hluboká B má Tomáše Křiváčka. Má sice o pár branek méně, ale i tak je 35 branek skvělým počinem. Svými brankami táhl Hlubokou B, a když byl na hřišti, tak to bylo znát.

 

Jan Gruber – útočník Včelné v minulé sezóně vybojoval postup do okresního přeboru a získal korunu krále střelců. V okrese se skvěle aklimatizoval a střílel jednu branku za druhou. Když byl na hřišti, tak se Včelné dařilo a sbírala body. Nakonec s toho bylo třetí místo mezi střelci a také třetí místo pro Včelnou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.