HISENSE SESTAVA KOLA - 16.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 28.04.2024

0

Přinášíme vám ideální jedenáctku uplynulého kola! Tahle sestavička hráčů z různých týmů odehrála o víkendu silné zápasy a na své výkony mohou být fotbalisté hrdí. Někdo střílel góly, jiný pro změnu brankám zabraňoval, další zas vytvářel šance pro spoluhráče. Hlasovat můžete až do středečního poledne!

V brance je Pavel Urbánek z Třebětic "B", který proti Lodhéřovu udržel čisté konto a pomohl tak svému týmu ke třem bodům. V obraně máme Matyáše Rakušana z Jarošova, který přispěl dvěma góly k výhře proti Dačicím. Marek Přibyl ze Strmilova patřil k oporám zadních řad a i díky němu domácí pohodlně dokráčeli ke třem bodům. Filip Vilímek z Kunžaku vstřelil dvě branky, bohužel to stačilo jen na remízu s rezervou Suchdola. V záloze je Daniel Strojek z Jarošova, který dvěma góly pomohl k důležité výhře proti Dačicím. Martin Hladílek ze Staré Hlíny ozdobil skvělý výkon jednou brankou. Josef Mazanec z Novosedel vstřelil vítěznou branku ve Starém Hobzí. Patrik Chvátal z béčka Třebětic vstřelil jedinou a také vítěznou branku proti Lodhéřovu. V útoku máme střelce hattricku Karla Trmala ze Suchdola, bohužel to stačilo je na bod. Dále je tu Jan Hrbek ze Staré Hlíny, který nasázel hattrick do lásenické sítě. Martin Novák ze Strmilova pomohl k vysoké výhře proti Číměři dvěma góly. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.04.2024 14:20 do 01.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.