HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 27.04.2024

0

Zde je jedenáctka fotbalistů, kteří předvedli ve 20.kole výborný výkon a odměnou jim budiž nominace do Sestavy kola. Koho z nich si vyberete a dáte mu svůj hlas? Hlasujte až do středečních 12:00, poté bude vyhlášen Hráč kola, který bude zařazen do slosování o atraktivní ceny od společnosti HISENSE.

Miroslav Pechmann (AFK Ostřešany) - Zejména v prvním poločase pochytal několik tutovek Dražkovic a povedlo se mu udržet čisté konto.

Vojtěch Divíšek (Sokol Dříteč) - Skvělý výkon podal na hřišti Újezdu, pevná obrana byla základem pro překvapivý tříbodový zisk Dříteče.

Aleš Blažek (Spartak Sezemice) - Pilíř a ikona sezemické obrany, o kterou se rozbil nejeden atak rezervy Holic.

Tomáš Kopřiva (SK Holice "B") - Netradičně na stoperu odvedl skvělou defenzivní práci a svůj výkon korunoval krásným věšákem do šibenice.

Ladislav Nevřala (AFK Ostřešany) - Kvalita jeho výkonů na křídle záložní řady AFK je stabilní, jeho přihrávky jsou gólové.

Lukáš Zbudil (TJ Sokol Chvojenec) - Dvougólový střelec proti Křični má nabito ostrými.

Michal Mlynka (TJ Sokol Rohoznice) - S Mateřovem podal zodpovědný výkon a navíc otevřel skóre.

Jan Pejcha (Sokol Dříteč) - Na jeho parádičky se diváci prostě těší, fotbalisté Újezdu ale moc ne, těm vstřelil vítězný gól.

Vojtěch Polívka (SK Starý Mateřov) - Málo věcí bychom v Mateřově letos našli, o kterých by se dalo říct, že jsou dobré a pozitivní. Vojta patří k výjimkám, objev sezóny.

Josef Plesinger (SK-1.FC Mikulovice) - Při zranění Jakuba Kříže převzal roli zabijáka, Rovni jeden gól dal a v několika dalších měl prsty.

Karel Fendrich (SK-1.FC Mikulovice) - Panečku, to bylo něco! Přišel až v průběhu druhého poločasu a dal dva góly! Je vidět, že v Mikulovicích se začíná ozývat mládí.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.04.2024 21:12 do 01.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.