SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 11.10.2015

0

V pěti ze sedmi utkání 8. kola OP padlo pět a více branek. Sledovali jsme tak další ofenzivní představení týmů okresního přeboru, což musí diváky bavit. Sestava je složená především ze střelců, kteří většinou pomohli svému týmu k bodovému zisku. Na vás teď jevybrat toho úplně nejlepšího. Tak neváhejte a hlasujte!

Mezi tři tyče se tentokrát prosadil Korbel, který vychytal střelce Boršova (až na střelu Češky P.) a velmi se tak přičinil o cennou výhru Srubce.

 

Obrana je složena ze třech mužů. Petr Silmbrod je již zkušeným obráncem, který řídí obranu Nových Hradů. Naopak věk zbylých dvou hráčů by po sečtení téměř odpovídal právě věku Silmbroda. Valenta nastupuje obvykle za"áčko" Čtyř Dvorů a svoji kvalitu potvrdil, když přidal veledůležitou druhou branku. Posledním bekem je rudolfovský mladík Tyrpák, pro kterého měl jeho trenér po výhře na "Lokádě" jen slova chvály.

 

Hráš Slavie Wejskrab chodí poslední zápasy pomáhat Borku a v utkání s Temelínem se ukázal ve velmi dobrém světle, což korunoval i závěrečnou brankou. Pimienta dal naopak jedinou branku svého týmu v utkání s Hlubokou B, což stačilo na remízu. Ve středu zálohy předvedl velmi dobrý výkon novoveský Bohumír Češka, který se svým parťákem Janovským ovládli střed hřiště v Mladým. Nic jim to však nebylo platné, protože ve stejném utkání řádil na lajně Podgorský. První branku dal sám, u druhé způsobil závar v pokutovém území a hráč, na kterého hrál první poločas byl o přestávce střídán. 

 

V útoku je pak tri kanonýrů. Vornay v utkání s Borkem vstřelil oba góly svého týmu. Vazač na straně druhé pokořil Temelín čistým hattrickem, který stihl za pouhých šest minut. Hattrick vsítil i nestárnoucí Janoušek na hřišti Boršova - to znamená jasná volba do sestavy kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.