SESTAVA KOLA - 11.kolo Středočeský | Nymburk | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 01.11.2015

0

Hlasujte pro hráče 11. kola III. třídy, skupiny A. Jedinečnou možnost, kterou vám jiné webové stránky nenabízí, máte právě teď. Hlasovat můžete od pondělního poledne až do středy 11:59 hodin.

 

Jedenáctku kola vybíráme po pečlivé konzultaci se zástupci klubů (hráči, funkcionáři – informátoři). S vítězem vašeho hlasování pak uděláme rozhovor, který si můžete přečíst v pátek. Podívejte se, kdo byl nominován tento týden. Své zástupce tu mají hráči z Chrástu, Kostelní Lhoty, Strak, Kamenného Zboží, Dvorů, Krchleb a Kounic. Dva zástupce mají Všechlapy a Bobnice.

Do brány byl nominován Jan Čermák z Chrástu, který se prý velkou měrou podílel na remíze 1:1 na hřišti Krchleb. Ostatně, chválil ho i soupeř. „Byl to jednoznačně muž zápasu. Chrástu to vyloženě vychytal,“ řekl o jeho výkonu brankář soupeře, krchlebský Jiří Maruška.

 

V obraně je trojice hráčů. První je Marek Sládek z béčka Kostelní Lhoty, které zaskočilo Straky a vybojovalo s týmem z vršku tabulky bod. „Vypomohl nám hráč z áčka a jeho přítomnost byla znát. Vzadu si prostě odehrál, co měl a byl nejlepším hráčem,“ řekl trenér Martin Szikora. Druhým Martin Bláha ze Strak z opačné strany hřiště. I on v utkání s Kostelní Lhotou patřil k tomu lepšímu. „Byl to hráč, který držel naši obranu velmi dobrým výkonem,“ řekl vedoucí mužstva Tomáš Šercl. Třetím do party je Pavel Hejna ze Všechlap, které porazily jako prvním tým v sezoně Stratov na jeho hřišti. Právě Hejna se podílel dobrým výkonem v obraně na tom, že Všechlapy inkasovaly jen jediný gól (v předchozích čtyřech domácích utkání měl Stratov skóre 11:1) a nakonec vyhrály 2:1. „Pavel hrál s jistotou a ve vzduchu byl nepřekonatelný. Všechny míče dokázal s jistotou odhlavičkovat,“ chválil ho asistent trenéra Milan Košvanec.

Do zálohy byl nominován František Červinka z Bobnic. „Letos nastoupil podruhé a zase mu ten zápas vyšel. Soupeř ho zastavoval jen za cenu faulu a navíc pak dal gól z trestného kopu,“ řekl spoluhráč Tomáš Hurych. Druhým je Martin Leden z Kamenného Zboží, které rozdrtilo Sadskou 3:0. „Dal dva góly a ve středu zálohy si to svoje odpracoval,“ řekl sekretář klubu Josef Skořepa. Třetím je Petr Sobota ze Dvorů, který pomohl svému týmu s béčkem Semic k remíze 2:2. „Dobře držel míč a vůbec ho neztrácel. Byl taková jistota a ještě nám zakládal útoky,“ řekl k jeho výkonu hrající trenér Aleš Břetenář. Čtvrtým je Jakub Košvanec z Krchleb. Jeho tým od 25. minuty prohrával s Chrástem a Košvancovi se povedlo deset minut před koncem zápasu vyrovnat.

 

Do útoku jsme nominovali Adama Vernera z Kounic. Ten nastřílel hattrick a jeho tým tak vyhrál doma proti Staré Lysé 4:2. Verner dal první dva góly zápasu, a když se pak hosté přiblížili na dostřel, vstřelil deset minut před koncem třetí gól. Druhým je Pavel Červinka z Bobnic. I on se stejně jako bratr František (je rovněž v této sestavě kola) prosadil v zápase s Milovicemi střelecky. „Hodně toho naběhal a vpředu dost bojoval. Nakonec to korunoval gólem,“ řekl spoluhráč Tomáš Hurych. Jedenáctým hráčem je Petr Srcháček ze Všechlap. „Všichni jsme se se spoluhráči shodli, že byl dnes nejlepší ze všech, přestože nedal gól,“ řekl na jeho adresu asistent všechlapského trenéra Milan Košvanec. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2015 12:00 do 04.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.