SESTAVA KOLA - 14.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Je tady opět pondělí a to znamená, že vám opět přinášíme tradiční sestavu kola. Také předposlední podzimní kolo bylo plné extra výkonů, vybrali jsme proto tvůrce jedenácti z nich, které můžete podpořit svými hlasy. Pro jednotlivé hráče můžete hlasovat až do středečního poledne!

Zdeněk Daněk – brankář plzeňských Černic, který podržel svůj tým v zápase na hřišti Žichovic, postupně vychytal tutovky Benedikta a Šimáčka, kteří z malého vápna nedokázali hostujícího brankáře překonat.

 

Jakub Forman – hráč Horažďovic, který předvedl skvělý výkon v zápase na půdě Stříbra, kdy na pozici stopera dokázal skvěle a s přehledem dirigovat obranu.

 

Patrik Žák – hráč Pačejova, který měl v zápase s Nepomukem šanci ve 24. minutě, kdy mu Jarda Kubaň přiťuk, ale jeho tvrdá přízemní střela z úhlu jen těsně minula tyč Barochovy branky.

 

Radek Rous – hráč Nepomuku, který hrál v domácím zápase s Pačejovem střední zálohu a svým kvalitním výkonem v poli se podepsal pod vítězství domácího celku 3:1.

 

Petr Švátora – mochtínský osmatřicetiletý záložník, který podal na hřišti v zápase s Nýrskem velmi kvalitní výkon, ve druhé půli v jedenašedesáté minutě srovnal skóre na 1:1, díky čemuž přispěl k dovedení zápasu až k penaltovému rozstřelu, který vyšel lépe domácímu Mochtínu.

 

Daniel Triner – hráč plzeňské Košutky, který podal v zápase s Chodským Újezdem skvělý výkon a spolu s dalšími se podepsal pod výhrou domácího celku 8:1. Také byl autorem druhé branky domácího celku v desáté minutě.

 

Zdeněk Netáhlo – hráč Horní Břízy, který v zápase s Rakovou otevřel ve dvaatřicáté minutě skóre a na další dvě branky přihrál. I jeho přičiněním odvezla Horní Bříza z Rakové domů tři body.

 

Pavel Kalabza – útočník Nepomuka, který v zápase s Pačejovem využil střelu Jakuba Vosyky a zakončil, čím otevřel skóre a zajistil výborný vstup do utkání domácího celku hned v první minutě.

 

Kolja Hamor – hráč Kdyně, který sice vstoupil do zápasu až ve druhé půli utkání s domácími Kralovicemi, ale dokázal výrazně oživit hru.

 

Dominik Bláha – hráč Stříbra, který se blýskl v zápase s Horažďovicemi, kdy nejprve z rychlého brejku dával první gól a otevíral skóre, následně se prosadil ještě v úvodu druhé půle a upravil skóre na 3:1 pro domácí celek.

 

Pavel Kalaš – hráč plzeňské Košutky, který gólově dlouhodobě táhne mužstvo a v zápase s Chodským Újezdem dával hattrick. Nejprve otevřel skóre ve druhé minutě, následně navyšoval v osmnácté a ještě jednou se prosadil v jedenaosmdesáté minutě.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.