SESTAVA KOLA - 12.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Poslední podzimní kolo přineslo šlágr kola mezi N. Vsí a Srubcem, ze kterého vyšel půlmistr. Zápas jednoznačně ovládli domácí. Poslední Lokomotiva ČB se v posledních dvou kolech zvedla a přispěla tak do sestavy kola dvěma hráči. Obecně se více dařilo obráncům, když žádný z útočníků nepředvedl střelecký konzert. 

Post brankáře mohlobsadit i novoveský Pavel, nicméně k bodům více pomohl Jakub Vítek z Borku, který uhájil těsnou výhru. Sám Vítek chytal po delší době v základní sestavě.

 

 Post pravého beka pro sebe uzmul David Holzer. V Šlágru kola vstřelil dva góly týmu, ve kterém také působil. Jednoznačně man of the match. Na postu stopera odehrál vynikající zápas olešnický Michal Studnička, jenž pomohl Temelínu ke třem bodům. Na postu takzvaného předstopera zahrál skvěle Jan Dědina. Mladému vstřelil dokonce i jednu branku, když svoji střelu placírkou hezky umístil. Posledním do party je mládský Hybrant. Ten šel na hřiště ve 23. minutě místo zraněného Materny. Ve velmi složité situaci obstál na výbornou. 

 

Ondřej Jánošík je mladý fotbalista Lokomotivy nastupující v A týmu a jeho kvalita se projevila, když vstřelil dva góly. Ten samý kousek se povedl i boršovskému Soukupovi v utkání s béčkem Hrdějovic. Dobře se prezentoval v rudolfovském dresu teprve osmnáctiletý Kroufek. Bohužel pro něj a jeho tým to k bodům nevedlo. Gólem a dobrým výkonem pomohl "Ćtyráku" k bodu Tomáš Kočárek.

 

Robert Fošum je klasickým útočníkem do zakončení a svoji přednost ukázal v zápase s Hlubokou. Skóroval jednou. Dva góly vsítil Neplachovu olešnický Tressl, jenž stejně jako Studnička pomáhal v důležitém zápase Temelínu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.