SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže podle výběru trenérů. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Poznáte nominované hráče ve fotogalerii, která mapuje všechny podzimní kola? Jako malý přídavek tam naleznete i ostatní zajímavé momenty z prvních patnácti kol.

Jakub Kozlík – brankář Pačejova, kterého mnozí z hráčů i trenérů hodnotí jako jednoznačně nejlepšího, podával během celého podzimu vyrovnané výkony, jako brankář je zcela komplexní - mrštný, pohotový, silný v pokutovém území, dovede číst hru, rozehrát a co se pačejovského celku týká, lze jej považovat za oporu týmu

 

Antonín Lavička – hráč Horní Břízy, který si nominaci do sestavy vysloužil tím, že měl za podzimní část soutěže všechny zápasy odehrané, měl odehrané všechny tréninky a absolvoval nejvíc postů v mužstvu a přitom nikdy nepropadl.

 

Tomáš Jůda – horažďovický hráč, který hraje střední zálohu, jedná se o exdivizního hráče, který organizuje hru a rozdává ze středu balony

 

Radek Hřebík – hráč Stříbra, který je trenérem Milanem Tůmou chválen především za svůj přístup k fotbalu, v zápasech odváděl, co od něj byl očekáváno, stejně tak v tréninkách a byl jednoznačnou posilou svého týmu, přičemž byl jedním z těch, kteří se podepsali pod sérii třinácti vítězných zápasů Stříbra.

 

Jiří Benedikt – záložník Žichovic, který dlouhodobě podává nejstabilnější výkony na vysoké úrovni v obraně i v záloze.

 

Tomáš Voráček – hráč Nepomuku, kterého trenér Nepomuku Josef Viktora označuje za „nejlepšího hráče soutěže“, jedná se o univerzálního hráče, který je nejčastěji k vidění na postu defenzivního středního záložníka.

 

Jan Najmon – Najmon je žihelským kapitánem, kterého trenér Žihle Jiří Sedlák označuje za „klíčového hráče Žihle“.

 

Jan Lavička – kralovický útočník, který ve svém nízkém věku zvládá i perfektně zaskakovat v zadních řadách, pokud je to třeba. Je nejen důrazný, ale ke všemu vcelku gólově produktivní

 

Jiří Dolejš – kapitán Mochtína, který je jednoznačně nejlepším střelcem svého klubu, persona, která nemá problém odehrát zápas ani na stoperovi, jako v případě posledních dvou podzimních kol, přičemž v této situaci si stál velmi dobře a své zraněné kolegy bez problému zastoupil.

 

Pavel Kalaš – hráč Košutky, který je tahounem mužstva, za podzim předvedl dva hattricky, na hřišti je jedním z nejproduktivnějších hráčů a košutecký tým na něj spoléhá.

 

 

Michal Baran – hráč Nepomuku, který je oporou týmu, je jedním z nejproduktivnějších hráčů v mančaftu, za podzimní část soutěže si připsal celkem osm úspěšných zakončení.

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

 

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.