SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 01.10.2017

0

V 6. kole městského přeboru Plzně se nenašel žádný střelec, který by rozvlnil síť za zády brankáře více než jednou. Do sestavy kola se tak tentokrát tlačili spíše brankáři a defenzivně ladění fotbalisté. Podívejte se, jakou jedenáctku naše redakce nakonec vybrala a samozřejmě také můžete až do středečního poledne hlasovat v anketě o Hráče kola!

Vladimír Bešta (Smíchov) – Sedmnáctiletý brankář Smíchova udržel v utkání na půdě Hradiště, které Smíchov vyhrál 1:0, čisté konto. Ve vyrovnaném souboji svůj tým několikrát podržel a patřil tak k hlavním strůjcům úspěchu favorita.

 

Tomáš Linda (Druztová) – Druztová odbránila zápas proti vedoucímu Slovanu skvěle a po bezgólové remíze dovedla duel do penalt, v nichž byla úspěšnější. Na téměř bezchybné defenzivní hře Sokolů se výraznou měrou podílel i Linda.

 

Petr Filmak (Union Plzeň) – Union po třech porážkách zabral, když rozstřílel Vochov 5:2 a velký podíl na tom měl i Petr Filmak. Z pozice stopera velmi dobře dirigoval defenzivu svého týmu a ještě stačil podporovat i ofenzivu.

 

Jiří Hlaváč (Rapid) – Plzeňský Rapid zdolal poslední Starý Plzenec 4:1. Obránce Hlaváč svůj tým nasměroval k hladké výhře úvodním gólem zápasu už v 7. minutě.

 

Jiří Folk (Druztová) – Další obránce Druztové v sestavě kola. Defenziva druhého týmu tabulky v sobotu fungovala výborně a k tomu přispěl také tento fotbalista.

 

Filip Baštář (Smíchov) – Baštář rozhodl vyrovnané utkání Smíchova na půdě Hradiště jediným gólem. Ten padl v 81. minutě po standardní situaci, když hostující fotbalista zužitkoval v souboji s bránícím hráčem svůj důraz.

 

Pavel Mach (Chrást) – Trápící se Chrást urval v Liticích druhé vítězství v sezóně. K obratu v závěrečné čtvrtině zavelel záložník Mach, který byl autorem vyrovnávacího gólu na 1:1.

 

Vlastimil Totzauer (Dýšina) – Také Dýšina se o víkendu radovala teprve ze druhého vítězství v tomto ročníku. Ke třem bodům domácí nasměroval záložník Totzauer, jenž zásahem v 75. minutě utkání s Černicemi B rozhodl.

 

Miroslav Čupalka (Rapid) – Čupalka se dobrým výkonem podílel na jasném vítězství Rapidu nad Starým Plzencem 4:1. Za svou aktivitu byl odměněn gólem na 2:0.

 

Petr Kutný (Union Plzeň) – Kutný byl hlavní ofenzivní zbraní Unionu proti Vochovu. Již po pěti minutách hry otevřel skóre utkání a později ještě u dalších dvou zásahů asistoval svým spoluhráčům.

 

 

Vojtěch Mařík (Zruč B) – Mařík přišel do hry až na druhý poločas, přesto měl na výhře Zruče 3:1 na půdě Košutky zásadní podíl. Byl to on, kdo v 74. minutě zvýšil z rychlého brejku na 2:0 a hodně tak své spoluhráče uklidnil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.10.2017 12:49 do 04.10.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.