Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme Vám sestavu podzimu! Jelikož už nás v letošním kalendářním roce více zápasů nečeká, můžeme se alespoň vrhnout do výběru toho nejlepšího hráče za celý podzim! Hlasovat můžete každý den od 4.11. až do 16.12. a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a vyberte si svého vítěze. Nezapomeňte, že registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom každých 24 hodin! Kromě hráčů v naší fotogalerii naleznete i ty nejlepší fotografie, které se v podzimní části 1.B třídy urodily.

V bráně je David Metlička, gólman z TJ Sokol Chyše, který je velkou oporou svého týmu a podává stabilně skvělé výkony. 13 branek v 8 utkáních je druhým nejmenším počtem v soutěži a právě David na tom má lví podíl.

 

 

Obranu tvoří trio stoperů. Z prava je to Petr Maher, stoper z Aše, kterého jste zvolili nejlepším hráčem 6. kola a který, pokud mu práce a čas dovolí nastoupit, představuje velkou oporu pro svůj tým. I díky němu se Aš nachází na skvělém druhém místě. Vedle něj je Jindřich Svůra z Juveny Křižovatky. Jindru jste zvolili jako druhého nejlepší hráče 1. kola a proto, že nadále pokračoval ve skvělých výkonech, nominujeme ho i do sestavy podzimní části. Posledním je Bořek Votruba, mladý defenzivní fotbalista hájící barvy Plesné, který byl v nominaci téměř za každé odehrané kolo, jelikož podával v každém kole stabilně skvělé výkony. V naší nominaci tak nemůže chybět. 

 

 

Zálohu načíná Petr Hyka z Aše, 37letý skvělý fotbalista, kterého jste zvolili jako nejlepšího hráče 5. kola. 8 branek v 7 utkáních, ve kterých nastoupil, je skvělou vizitkou a jen to podtrhuje jeho nespornou kvalitu. Dominik Mašek je prvním ze středních záložníků v našem výběru. Teprve 16letý obrovský talent z Dolního Žandova, který během sezóny nastoupil několikrát i v brance, prokázal své kvality a svůj talent pokaždé, když se na hřišti objevil. Dalším hráčem je Zdeněk Bartošek z Hazlova, jeden z nejdůležitějších hráčů svého týmu. Neskutečně šikovný fotbalista vstřelil již 5 branek a pro Hazlov je v podstatě nepostradatelný. Dominik Toth je čtvrtým členem záložní řady. Nejlepší hráč 1. kola a opora Aše, vysoký a šikovný fotbalista, který může nastoupit v záloze i v útoku. Na obou postech je nesmírně platný. V sezóně vstřelil již 12 branek a má jednoznačně nejnižší průměrný počet minut potřebný ke vstřelení branky. Na pravém kraji zálohy se nachází Adam Vála, mladý rychlonohý záložník z Chyše, který je s 5 brankami a neustále aktivní hrou důležitým členem svého týmu a ač nemohl nastoupit ke všem zápasům, jeho aktivita byla pokaždé znát. A jeho absence též.

 

 

Vepředu se nachází trojice smrtících kanonýrů. Prvním z nich je Sebastian Linhart. Kanonýr z Plesné, který má na kontě již 9 zásahů a spolu se svým kolegou z útoku Václavem Panuškou (který se do nominace těsně nevešel) mají na starosti 20 z 26 vstřelených branek svého týmu! Obří podíl tak na současném 4. místě svého týmu mají oba, a pokud by se na hřiště vešlo 12 hráčů, nominován by byl i Panuška. Druhým útočníkem je Jaroslav Nerad z Dvorů. O jeho nominaci vůbec nemůže být pochyb, je to jeden z nejlepších hráčů celé soutěže a jeho schopnosti jdou vysoko nad rámec 1.B třídy. Se 14 brankami kraluje tabulce střelců a postaral se o třetinu všech branek svého týmu. Ve 3. kole jste ho zvolili jako nejlepšího hráče. Posledním členem naší jedenáctky je Nicolas Tůma. Nico nastupuje za TJ Jiskra Lipová a s 12 brankami je to pravděpodobně nejdůležitější hráč svého týmu. Vámi zvolený nejlepší hráč předehrávaného 12. kola a bez debat jeden z nejlepších hráčů soutěže, který uzavírá náš výběr.

 

 

Znovu připomínáme, že hlasovat můžete až do 16.12.2020. Pokud jste registrovanými členy, hlasovat můžete každou hodinu a pokud ne, hlasovat můžete 1x denně. Také se nezapomeňte podívat do fotogalerie, kde kromě fotek nominovaných hráčů najdete i ty nejlepší záběry ze soutěže za celou podzimní část! Za velkou část z nich děkujeme skvělé Petře Makovcové a také oddílu TJ Sokol Dolní Žandov,  obrovský dík ale zaslouží samozřejmě všichni fotografové. Děkujeme.

 

Další fotoseriály:

Život ve skluzu

Nejlepší momentky fotbalového podzimu

Amatérský fotbal v Německu

Fotbal někdy bolí




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.