Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

První polovina sezóny je u konce, všechny statistiky jsou známé tak je musíme shrnout! Nejlepší jedenáctka hráčů podzimu nominovaná jednotlivými zástupci týmu je známá a hlasování je odstartováno. Nemůžou chybět také další jména hráčů, kteří byli nominování a zaslouží si poděkování. Pojďme si je nyní společně představit.

SESTAVA SNŮ: V brance je Jakub Kubíček ze Strmilova - gólman držel svými zákroky svůj mančaft v mnoha důležitých zápasech. V obraně máme Jana Egera ze Stráže nad Nežárkou, stopera s poctivou docházkou, odehrál všechny zápasy. Jeho vzrůstající forma Stráži v obranné fázi mnohokrát pomohla. Hráč s konstruktivní rozehrávkou. Tichý skromný človèk, za kterého mluví činy. Milan Trávníček ze Slavonic -  jistota zadní řady, která předvádí velmi kvalitní konzistentní výkony po celou sezónu. Kapitána zdobí přehled ve hře, skvělá rozehrávka, dokonalé skluzy, výborná klička a střela ze všech vzdáleností a kvalitní zahrávání standardních situací. Posledním v obraně je Daniel Bula z Kunžaku, který i přes svůj nízký věk podával stabilní výkony a pravidelně patřil k nejlepším na hřišti, hlavně díky své zodpovědnosti při bránění. Záložní řadu nám tvoří Miroslav Šauer ze Staré Hlíny, který celou sezónu předváděl stabilně dobré výkony ať už naskočil ve středu zálohy, předstoperovi nebo stoperovi. Dokazuje značně mladším hráčům, že poctivostí a pílí se dá i v takto pokročilejším fotbalovém věku stále hrát na dobré úrovni. Dále zde je Tadeáš Jindra z Peče, který vstřelil 13 branek a v mnoha zápasech ukázal své nesporné kvality. Martin Jindrák ze Slavonic - neúnavný, zarputilý po celou podzimní část sezóny výkonnostně vyrovnaný střední záložník, jehož hlavní devizou je rychlost přehled ve hře, neustálá nabídka, kvalitní rozehrávka a střela ze střední vzdálenosti pravou i levou nohou. Posledním členem záložní řady je Yurii Sulimenko z Kunžaku, který vstřelil 15 branek. a pomohl svému týmu k pátému místu. Útočné trio tvoří Jiří Novák z Peče, který se i přes horší formu na začátku sezony rozehrál a svými góly táhl tým. Nakonec se stal i nejlepším střelcem podzimní části se 17 zásahy. Vlastimil Mikuláštík ze Stráže nad Nežárkou vstřelil 16 branek, nechyběl ani jeden zápas. Nejen že góly dávál, ale ostatní góly z 80% připravil nebo na ně přihrál. Rychlonohý snajpr, který je hrozbou pro každou obranu. Posledním v sestavě je Jan Hudec ze Strmilova - snajpr, který svými góly táhnul Strmilov, vstřelil jich nakonec 16 a pomohl týmu ke skvělému třetímu místu. 

LAVIČKA SNŮ: Petr Marhoun ze Slavonic, vstřelil 16 branek, jeden z nejlepších střelců soutěže. Hlavně jeho branka proti Číměři byla jedna z nejkrásnějších co na podzim padla (ODKAZ: https://fb.watch/9c4pF2iYgx). Pavel Slabý ze Slavonic, vstřelil 10 branek. Lukáš Voldřich z Novosedel vstřelil 9 branek. Josef Mazanec z Novosedel, byl čtyřikrát vyhlášen jako nejlepší hráč zápasu. František Fáber z Kunžaku vstřelil 8 branek a 4x byl zvolen hráčem zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2021 11:54 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.