5:1
(5:1)
34. R. Jon
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 17:00

16.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína pokračuje ve skvělých výkonech, pěti góly složila Rapid


Branky


4. J. Hrbek , 13. M. Hladílek , 24. R. Chmátal , 32. J. Hrbek , 37. J. Hrbek - 34. R. Jon
23

Fotbalisté Staré Hlíny v 16. kole Okresního přeboru porazili Lásenice 5:1 a posunuli se na druhé místo tabulky. Domácí vstoupili do utkání skvěle, hned v úvodu otevřel skóre Jan Hrbek, který do konce poločasu zkompletoval hattrick. K němu se přidali Martin Hladílek a Radek Chmátal. Po změně stran už jen hosté korigovali Richardem Jonem. Domácí opět naplno bodovali a posunuli se na druhé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek za první poločas

V sobotu 27.4. 2024 přivítal tým FK Stará Hlína na svém fotbalovém stadionu tradičního soupeře TJ Rapid Lásenice. Domácí tým chtěl potvrdit dobrou formu a naplno bodovat. Úvod utkání patřil domácímu mužstvu, které si kombinační hrou vytvořilo několik slibných šancí a již ve 4. minutě zápasu otevřel skóre Jan Hrbek, když po přesně rozehraném rohu Hadače překonal hlavou brankaře Lásenice. Stará Hlína se stále tlačila do útoku, aktivně hrající Martin Hladílek ve 13. minutě navýšil vedení domácího týmu na 2:0. O jedenáct minut později úřadoval kapitán Radek Chmátal, když po milimetrovém centru Marušky přesnou hlavičkou prostřelil golmana hostů a dovršil tak snový začátek utkání. Domácí mužstvo pokračovalo v pohledné kombinační hře a ve 32. minutě utkání skóroval Jan Hrbek. Ve 34. minutě se ke slovu dostali hosté z Lásenice a Richard Jon snížil na 4:1. Na to reagoval nejlepší hráč utkání Jan Hrbek a po individuální akci zkompletoval hattrick. S chutí hrající domácí tým si vytvářel řadu gólových příležitostí, ale i stoprocentní šance trestuhodně zahazoval a tak po úvodním poločase byl stav 5:1 pro Starou Hlínu. 

Druhá půle již branku nepřinesla

Druhá polovina utkání se odehrávala v po poklidném tempu, kdy domácí tým kontroloval vedení. Hosté byli v druhém dějství aktivnější a obraz hry se vyrovnal. Ke změně skóre již do konce utkání nedošlo a tak Stará Hlína zvítězila v domácím utkání 5:1 a poskočila na druhé místo v tabulce.

Autor: Petr Šauer



Ohlasy k zápasu



TJ Rapid Lásenice
Petr Boček (předseda): Demeter, Šperl, Kodada, Biernat, Beránek, Novák, Bednář + nadějní dorostenci Hrbek s Vackem, to je výčet absencí, které nás provázely na cestu do Staré Hlíny, která má po zimní přestávce dobrou formu a neztratila ještě ani bod a nastřílela spoustu branek. Ale jelikož díky práci s mládeží máme, kde brát, tak jsme odjeli v docela solidním počtu. Ale opět ten začátek, velké chyby potrestané zkušenými plejery domácích. Po 25. minutách 3:0, poločas 5:1 - závan podobného debaklu jako před 14 dny v Kunžaku. Jedním lásenickým pozitivem byla branka mladíčka Richarda Jona, který byl nejlepším hráčem hostí, což díky tomu, že mu je 16 let, není dobrá vizitka pro ostatní zkušenější borce. Tím druhým je premiérové nastoupení novice v týmu Františka Pihery, který, jak rád opakuji, je jediným fotbalistou v našem souboru. Ve druhé půli Hlína hrála, co potřebovala, i když úplně nepolevila, a zlepšený výkon Rapidu již divákům neposkytl žádnou radost nebo smutek ze vstřelené branky. V následujících dvou týdnech nás čekají dva velmi těžké zápasy (doma druhý Jarošov a poté na svém hřišti lídr ze Strmilova). Takže věřme, že se již sejdeme opět v nejsilnější možné sestavě a jasné favority potrápíme. Hlavně se doufejme poučíme z chyb v samých začátcích zápasů.



Sestavy


FK Stará Hlína
A. Voborský [-] - R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] , M. Benda [-] , T. Balek [-] - M. Vonka [-] , T. Maruška [-] , V. Hadač [-] , J. Hrbek [-] , R. Chmátal [-] - M. Hladílek [-] -

TJ Rapid Lásenice
L. Kodym [-] - V. Mlejnek [-] , T. Blažek [-] , R. Jon [-] , D. Jon [-] , P. Medek [-] , F. Pihera [-] , J. Kandl [-] , M. Pospíšil [-] , A. Doležal [-] , J. Pavlovský [-]

ŽK: 86. A. Doležal .
Hráči zápasu: J. Hrbek , M. Hladílek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - ERNST Martin, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích