SESTAVA KOLA - 19.kolo Divize A, 2021-2022

Datum kola: 02.04.2022

0

Omlouváme se za pozdní sestavu kola. Stalo se tak z důvodu odloženého zápasu FK Viktorie Mariánské Lázně proti TJ Slavoj Mýto, čekali jsme na datum dohrávky. Zápas se bude dohrávat bohužel až 20.4., tudíž jsme se museli v sestavě obejít bez těchto dvou celků. Do sestavy se ale mimo to dostali například tři hráči Hořovic, které překvapili Lom. Nebo přeštický střelec, který začínal zápas na lavici. Do sestavy se také vešel nejlepší střelec jara i přesto, že se trefil pouze v posledních dvou zápasech. Nejen na hřiště se také vrátil klatovský sniper. 

S rukavicemi do brány se postaví Jakub Tůma, který dokázal udržet čisté konto proti aspirantovi na postup do ČFL. Pomohl tak svému týmu k zisku důležitých bodů v boji o udržení

 

Před něho se postaví trojčlenná obrana. Jedním z nich je Lukáš Puchmertl. Právě oni dva čelili útokům Lomu. Dalším je plzeňský kapitán Doubravky David Novák. Byl jedním z důvodů díky kterému rezerva Budějovic odjela z Plzně s prázdnou. Posledním defenzivním hráčem je Marek Horel. Do Berouna přišel teprve v březnu, když dorazili silný Katovice, dokázal brzy po obdržené brance srovnat a dostat svůj tým zpět do zápasu. 

Na jedné lajně bude Tomáš Arzberger, do zápasu šel ze střídačky a stačilo mu pouze třináct minut na vstřelení branky. Střed bude vyztužen dalšími a také jedinými střelci svého týmu. Nejprve kapitán plzeňského Petřína Václav Lisý, vedle něho bude Vladimír Uher. A jako poslední záložník je střelec Lukáš Roubal, který se zapsal jako jediný mezi střelce v zápase proti rezervě Budějovic. 

Nejvýše postavení budou tři snipeři. Jeden sejmul Lom, je jím hořovický Jan Pyšek. Dalším je Petr Ženíšek, i přesto že Rokycany na jaře ještě nevyhrály, vstřelili v posledních dvou utkáních čtyři branky, on byl tím jediným střelcem v těchto zápasech. A jako posledním dílkem do skládačky je Antonín Presl. Sice se střetli právě s Rokycanama o víkendu, ale právě on byl autorem poslední branky v tomto zápase, nutno podotknout, že je po zranění stále při chuti. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.04.2022 18:38 do 08.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.