SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 10.04.2022

0

Čtrnácté kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

I přesto, že pětkrát inkasoval, tak nemůže v sestavě kola chybět. Jiří Tomeš zachránil Kroučovou od daleko většího debaklu několika skvělými zákroky. V dresu Šanova odehrál dobré utkání Radek Pavlíček a i on přispěl k suverénní výhře. V Petrohradě vyhrál pro Mšecké Žehrovice zápas kapitán Jan Elsnic, který zařídil oba góly svého celku. Čistecký stoper Roman Votroubek si poradil s dlouhými míči soupeře a podepsal se pod jasné vítězství. Lukáš Halámek nastoupil do utkání proti favorizovaným Mšeckým Žehrovicím po nemoci a předvedl výborný výkon.

 

Krajní záložníci Janova neúnavně podporovali ofenzivu a plnili si i své obranné úkoly. Filip Houda dva góly vstřelil, Jakub Kail zase na dva přihrál a k tomu zastavoval útočné akce Sýkořice hned v zárodku. Chrášťanský záložník Tomáš Rédl odevzdal na hřišti maximum a patřil mezi nejlepší na hřišti. Hattrick Davida Šiky, šanovského kapitána, byl základem k výhře nad Kolešovicemi. Šanov ukázal, že to se záchranou myslí vážně.

 

Radek Konvalinka zaznamenal hattrick a pro obranu Sýkořice byl obrovskou hrozbou. Další branka navíc padla po jeho rohovém kopu. Na výhře má tak lví podíl. Stejný počet branek má na svém kontě čistecký snajpr Ondřej Dušička, který nadále vládne tabulce střelců.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2022 15:01 do 13.04.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.