SESTAVA KOLA - 19.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 02.04.2022

0

Po posledních dohrávkách se vrátíme k 19. kolu 1.A třídy, ve kterém vyzdvihneme jedenáct nejlepších výkonů tohoto kola. Hlasovat můžete klasicky do středy a v tomto termínu se dočkáte i aktuální sestavy. 

BRANKÁŘ: 

Matyáš Blahník - V menším derby mezi Mochtínem a Sušicí, které se odehrálo na klatovské umělce, chytil penaltu a udržel čisté konto při jednogólové výhře svého týmu.

 

OBRANA:

Marek Soukup - Žákavský stoper byl v Hrádku defenzivní jistota a podporoval rozehrávkou i útočné řady. Jeho obrana nedopustila zaváhání.

Jiří Abrt - Vysoký obránce dal vzpomenout na mladší léta, kdy ve vzduchu kraloval v jakémkoliv dresu. Při vysoké výhře s Kaznějovem měl i on dost práce.

Dominik Voves - Jeho tým nedostal branku a on si významně poradil s aktivním křimickým zel... útokem. 

 

ZÁLOHA:

Václav Mencl - V Hrádku zaznamenal jednu branku a další zařídil.

Karel Liška - Při pěkném utkání s Košutkou byl zřejmě nejvýraznějsí osobou na place. Jako odměnou mu budiž jedna vstřelená branka.

Patr Bendl - Nastartoval první brankou svůj tým k výhře nad Křimicemi.

Pavel Kořínek - Opět jeden z nejaktivnějších krajních záložníků v soutěži. Jeho zásobárna nebezpečných centrů a gólových příležitostí je bezedná.

 

ÚTOK:

Jaroslav Malý - Dvěma góly dal vzpomenout na jeho zářivější léta ve vyšších soutěžích. V souboji se Svéradicemi branky dovedly k penaltovému rozstřelu.

Martin Patrovský - Ukázal, že má kvalitu a třemi brankami během necelé půl hodiny rozhodl, že druhý poločas se bude jen dohrávat.

Roman Kába - Motorová myš Svéradic a jeden z nejlepších střelců v soutěži. V Bělé se dvěma slepenými góly postaral o obrat, který ale vydržel jen pár minut. Na bod to však stačilo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.05.2022 12:31 do 04.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.