SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | Rakovník | III. třída , 2021-2022

Datum kola: 01.05.2022

0

Sedmnácté kolo rakovnické III. třídy je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Mšecké Žehrovice za sebou mají duel s nepříjemným Oráčovem. Zvládly ho vítězně, ale cesta k vítězství nebyla až tak snadná. Martin Veselý inkasoval pouze dvakrát, z čehož jedna branka byla z pokutového kopu. Jinak svůj tým ale držel a pomohl mu k důležité výhře. Dominik Denk byl na kraji obrany velmi aktivní a podporoval čisteckou ofenzivu, která pálila ostrými. Lukáš Polcar se nachomýtl u druhé důležité branky, když poslal do gólového zakončení svého spoluhráče. Dalším plusem pro něj je čisté konto.

 

Asistenci v zápase si připsal také stoper Jan Melč. V utkání předvedl jistý výkon a nebýt přímého kopu v závěru utkání, i on se může radovat z nuly. Dva důležité góly Petra Ikrényiho pomohly Pavlíkovu k odpovědi na janovské vítězství. Stejný počet zaznamenal Luboš Vajnar z Kroučové, který se podepsal pod vysokou výhru svého Sokola. V dresu Kolešovic ve středu zálohy odehrál dobrý zápas Michal Štícha, který se mohl spolu se svými spoluhráči radovat z vítězství. Po delší době máme v sestavě i Jakuba Kaila z Janova. Gól vsítil, u jiného si připsal asistenci. Střed hřiště byl v duelu s Petrohradem jeho.

 

V útoku máme hned několik gólových zabijáků. Prvním z nich je Matěj Řehoř. Mladík v dresu Kroučové zaznamenal hattrick a tučným písmem se podepsal pod nezvykle vysoké vítězství. Ondřej Dušička znovu nezklamal, jeho bilance ze zápasu se Sýkořicí 5+2 mluví za vše. Ve druhém poločase přišel na hřiště Jaroslav Daniš a během dvaceti minut se hattrickem postaral o to, aby jeho Český Lev zvítězil.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2022 18:44 do 04.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.