SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 29.10.2022

1

13. kolo Krajského přeboru mužů je za námi a opět přicházíme s naší klasickou anketou o nejlepšího hráče kola. V nominaci je tato jedenáctka hráčů, jejichž výkony nejvíce zaujaly buď fotbalové statistiky, nebo jejich trenéry.

BRANKÁŘ:

Jakub Vavrík (VEJ) - Opora týmu, která již po několikáté pomohla skvělým výkonem k výhře Vejprnic. Tentokrát navíc dohrával půl hodiny se zraněním.

 

OBRANA:

Lukáš Sobolík, Petr Demjan (STŘ) - Oba si po většinu zápasu věděli rady s černickým útokem, druhý ze jmenovaných navíc vsítil dvě branky.

Šimon Bidzilja (ZRU) - Nominaci si podle trenéra zasloužilo hodně lidí, ale vypíchl velmi dobrý výkon Šimona v defenzivě, jenž pomohl neinkasovat vícekrát, než bylo vhodné.

Michal Krč (RAD) - Se svým bratrem Danielem se starali o výškové práce, zejména s nebezpečným Pfeiferem. I díky nim udržely Radnice nulu a Michal navíc vsítil první branku zápasu. Nominace jde za oběma bratry.

 

ZÁLOHA:

Michal Vlček, Dominik Vávra (NÝR) - Oba se starali o útočnou aktivitu Nýrska v Mýtě, první ze jmenovaných jednou skóroval. Příprava gólů šla zase za druhým z nich.

David Míka (CHO) - Nejen, že se dvakrát objevil ve správný čas na správném místě, ale přidal svou klasickou herní nadstavbu v kombinační tvorbě hry Chotíkova.

Marek Jandoš (PET) - Při demolici Nepomuku vsítil dva góly, na další přihrál.

 

ÚTOK:

Dominik Mošna (ZRU) - Jeho jmenovec Sperl dvakrát skóroval, přesto trenér ukázal právě na Mošnu, jelikož si v obraně Rapidu dělal mnohdy co chtěl a za jeho aktivitou šly téměř všechny gólové situace Zruče.

Petr Škarda (PET) - Kapitán plzeňského celku vsítil tři branky, aby po hodině hry přepustil místo mladým dorostencům, kteří se rovněž zajímavě předvedli.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2022 07:47 do 02.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 11. 2022 17:20
Lukáš Sobolík