Domácí vedl za výhrou skvělým výkonem Jehlička


Branky


45. O. Pšenský (vl.) , 50. A. Jehlička , 54. M. Kosina , 77. A. Jehlička - 85. M. Jandák
3

Velim B přišla do konce podzimu o další dva klíčové hráče (L. Hájek a L. Sixta). Do zápasu  nastoupila se sedmi mladými hráči, podle vyjádření trenéra, v poměrně silné sestavě. Mladá byla i lavička, na které se také objevil po dlouhé absenci R. Čepelák. Zápas byl v jednoznačné režii domácích, ale dlouho je trápila koncovka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     První poločas byl ve znamení velké převahy domácích, kteří dobře kombinovali, ale jen těžko se dostávali do pokutového území hostů. Když se do něho dostali tak chyběla finální přihrávka a koncovka. Hosté bránili od půlícího kruhu své poloviny a za celý první poločas se dostali k pokutovému území domácích jen jednou, ve 27.min., ale jejich pokus skončil centrem do rukou brankaře Velimi.

 

U domácích stojí za zmínku 15.min. – nebezpečná střela A. Jehličky, ale vedle, 16.min. O. Kosina v pádu hlavou, před malým vápnem, opět vedle, .40.min. šance L. Vlka končí také vedle a ihned ve 41.min. L. Vlk opět vedle. Šancí bylo víc. Hosté se na to asi nemohli dívat a tak ve 45+1.min., kdy kopal L. Vlk roh, si.hostující  O. Pšenský  srazil míč do vlastní branky a Velim šla do kabin za stavu 1:0.

 

Ve 46.min. vystřídal nevýrazného J Nedbala J. Kasal. Druhý poločas začal akcí hostí. Stále dobrý Dan Kmoch se uvolnil, vyslal nebezpečnou střelu, ale domácí obrana ji odvrátila na roh. Po pěti minutách to přišlo. Domácí přidali, zrychlili pohyb a kombinaci. V 50.min. přihrál M. Kosina agilnímu A. Jehličkovi a ten zvýšil na 2:0.

 

V 54.min. kopnul L. Vlk roh na nabíhajícího M. Kosinu a ten zblízka, akrobaticky, a la Berousek, zvýšil na 3:0. Od 60.min. poslali domácí na hřiště další tři náhradníky. Hra upadla do průměru, hosté se asi třikrát osmělili, ale bez efektu. Velim se dostala do několika vyložených šancí, ale hráči je trestuhodně zahodili. V 77.min. J. Slavík uvolnil   A. Jehličku, ten prošel, nekompromisně zakončil a ukázal, kdo byl dnes nejlepším hráčem na hřišti. V 81.min. se prosadili i hosté a po závaru před brankou Velimi  M. Jandák snížil na 4:1.Toť výsledek zápasu. Hráčem zápasu byl jednoznačně domácí Aleš Jehlička, u hostí znám jen Dana Kmocha a myslím, že on byl nejlepší.

 

AUTOR: JAROSLAV ČEŠPIVA

 

Hodnocení domácího trenéra Jaroslava Jedličky

"Utkání jsme rozhodli zlepšeným výkonem ve druhém poločase. V tom prvním byla naše hra příliš statická, na mnoho doteků a bez nápadů v ofenzivě. Hosté si museli dát v poslední minutě vlastní gól, abychom v poločase vedli alespoň 1:0. Zvýšeným pohybem a aktivitou se nám podařilo v druhé půli hostující obranu rozhýbat a proměnit alespoň další tři z 9-10 vypracovaných šancí. Zasloužené vítězství, mohlo být mnohem vyšší..."



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Jaroslav Češpiva (vedoucí): “Ukazuje se, že, i přes absence našich klíčových, zkušených hráčů, máme kvalitní kádr, kde převažují mladí hráči. Jestli vydrží, tak máme postaráno o budoucnost. Je mi už dost let, ukončil jsem kariéru trenéra, dělám vedoucího béčka i dorostu a mám z toho velkou radost. Máme i kvalitní dorost s velkou budoucností. Jen ji dobře rozvinout.. Jsem rád, že mají kvalitní trenéry Franka J. Jedličku a Bobiho J. Poláka. Je pro mne čest s nimi pracovat.“




Počet diváků: 50. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - JEDLIČKA Jaroslav (N), SUDEK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 11. 2016 01:24
Díky, Jaroslave. Titulek opraven :)
8. 11. 2016 09:35
Trenér Jaroslav Jedlička k utkání řekl:
"Utkání jsme rozhodli zlepšeným výkonem ve II.poločase. V tom prvním byla naše hra příliš statická, na mnoho doteků a bez nápadů v ofenzivě. Hosté si museli dát v poslední minutě vlastní gól, abychom v poločase vedli alespoň 1:0. Zvýšeným pohybem a aktivitou se nám podařilo v druhé půli hostující obranu rozhýbat a proměnit alespoň další tři z 9-10 vypracovaných šancí. Zasloužené vítězství, mohlo být mnohem vyšší..."
8. 11. 2016 09:15
Upozorňuji na chybu, zřejmě překlep.
V titulku článku."Domácí vedl za výhrou skvělým výkonem Jedlička". Správné příjmení je Jehlička. Trenér se jmenuje Jedlička. Zdraví Vás J. Češpiva.