1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bakově se na gól čekalo marně


Branky


0

Souboj rivalů z Mladoboleslavska vítěze nenašel a diváci dokonce neviděli ani jednu branku. Ti domácí však mohli ze hřiště odcházet přeci jen spokojenější, jelikož jejich miláčci urvali v penaltách bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěčice naráží na pevnou obranu

Úplně jiné starosti než v minulé sezóně by chtěli mít fotbalisté Bakova nad Jizerou. Ti se zachránili až v posledním kole, což by tentokrát neradi dopustili. Snaží se proto pravidelně sbírat body, což se jim povedlo v minulém kole po remíze v Dlouhé Lhotě. Na jejich hřiště však tentokrát přijel velmi těžký soupeř - Pěčice, které dosud neztratily ani bod a mluví se o nich jako o jednom z hlavních kandidátů na postup. Domácí se navíc museli obejít bez stabilního stopera Resla ml., i bez něj ale vsadili na poctivou defenzivu s cílem udržet soupeře co nejdál od Majzlanovy branky. A to se jim také dařilo - hosté sice drželi míč a dobře kombinovali, ve vápně domácích se jim ale nedařilo. Centry nenacházely své adresáty a ani akce středem nevedly ke kýženému úspěchu. A protože Bakovští byli prakticky neškodní, šlo se do kabin za stavu 0:0.

 

Urputná defenziva domácích slaví úspěch

Do druhé půle nastoupily oba týmy beze změn v sestavách, a tak se nedala očekávat ani změna ve stylu hry. Domácí fanoušci z toho asi nadšeni nebyli, účel ale světí prostředky a s přibývajícím časem začalo být jasné, že prostředky domácích budou slavit bodový úspěch. Pěčice se sice středem dokázaly několikrát dostat do dobrých střeleckých pozic, zakončení však bylo buď nepřesné, nebo zbrklé. A tak ani po hodině a půl hry nepadl jediný gól, což je v této soutěži celkem vzácnost. Naštěstí se kopou penalty, které nabídly alespoň nějaké vzrušení a nakonec i radost domácím příznivcům. Jejich oblíbenci v nich totiž zvítězili v poměru 4:2 a připisují si do tabulky další 2 body. Pěčice naopak zaznamenávají svou první bodovou ztrátu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Pro nás se jedná jednoznačně o ztracené 2 body. Domácí vsadili vše na defenzivu, a to se jim díky organizované hře vyplatilo. Do dalších zápasů musíme zlepšit centrované míče a začít se prát ve vápně.



Sestavy


SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - D. Altman [-] , K. Pilz [-] , J. Hozák [-] - L. Hammer [-] (83. L. Sameš [-] ) , M. Brož [-] (60. P. Špringer [-] ) , J. Kvapil [-] , R. Frélich [-] - M. Mlynka [-] , P. Vitmajer [-] - M. Vaněk [-] (90. T. Kendík [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - M. Tůma [-] , R. Mulač [-] , O. Novák [-] - V. Valenta [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] (78. P. Bůžek [-] ) , P. Král [-] - A. Kiceluk [-] , A. Kořínek [-] , D. Košťál [-]

ŽK: 56. K. Pilz - 89. M. Hubač .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.