Na Mělníku padlo během 27 minut druhé půle 7 gólů!


Branky


0

Dlouho nic a poté nevídaná gólová smršť - tak přesně takto vypadal průběh zápasu mezi Mělníkem a Pěčicemi. Mnohem úspěšnější byli Mělničtí, a to zejména zásluhou famózního čtyřgólového střelce Veselého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly se čeká marně

I s novou posilou Poráčem, který na Mělník zamířil ze Štětí, se vlastním fanouškům představili domácí fotbalisté. Proti Pěčicím se dal očekávat šlágr kola, jelikož se oba týmy netají ambicemi bojovat o nejvyšší příčky v tabulce. Lépe na tom před zápasem byli s 8 body Pěčičtí, zatímco Mělník měl na svém kontě 6 bodů za dvě výhry a dvě prohry. První poločas nabídl vyrovnanou bitvu, ve které Mělničtí hrozili zejména ze standardních situací. Před Sekerkovou brankou příliš rušno nebylo, a tak si diváci na první gól zápasu museli počkat až do druhé půle.

Brankostroj na začátku druhé půle

Kdo si o poločas řekl, že už viděl dost a že dnes góly stejně padat nebudou, ani se nemohl více mýlit. Hned po přestávce totiž začala nevídaná gólová přestřelka. Úvodní slovo při ní měl navrátilec do sestavy Mělníka Jiskra, na jehož branku ale hned dvěma zásahy během čtyř minut odpověděl hostující Kořínek. Skóre bylo rázem 1:2 a hra se výrazně rozproudila. Další sitauce však vyvolaly výraznou nevoli v řadách hráčů i funkcionářů Pěčic. Ti se rozčilovali poprvé v 57. minutě, kdy sudí Velebil nařídil pokutový kop za hraní rukou. Penaltu proměnil Veselý a načal tak svůj střelecký koncert, při němž během 15 minut vstřelil 4 branky! Další góly na sebe nenechaly dlouho čekat a v 64. minutě už opět vedl Mělník. Hosté však ani s tímto gólem nebyli spokojeni a reklamovali ofsajd. Jaká byla pravda se už bohužel nedozvíme. V těchto chvílích byli Pěčičtí frustrovaní vývojem zápasu a další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. V 68. minutě dokonal Veselý hattrick, hosté jsou ale přesvědčeni, že gólu předcházel neodpískaný faul na jejich obránce. Následně domácí zvýšili na 5:2, což psychicky neunesl už ani trenér hostujícího mužstva Ramhartera byl vykázán z lavičky. Po přestřelce plné sporných okamžiků tak Mělník porazil Pěčice vysoko 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Zápas se dá hodnotit pouze do doby, kdy jsme dali na 1:2. Do té doby rozhodčí darovával domácím pouze standardky kolem vápna a na druhé straně podobné souboje nechával bez povšimnutí. Ale to, co s náma předvedli po našem druhém gólu, to byl opravdový hnus! Nejsem člověk, který by po prohraném zápase hledal alibi v rozhodčích, ale dnes to byl zápas podle notiček. Mělník má kvalitní kádr a věřím, že by kluci radši ocenili kvalitnější hřiště, které by jejich hře prospělo víc, než takováto přízeň rozhodčích.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Velebil Tomáš - GARAJA Miroslav, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.