2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dynamo vybojovalo alespoň bod až v poslední minutě


Branky


0

Dvougóloví střelci na obou stranách se postarali o výsledek 2:2. Spokojenější odjíždějí ze zápasu určitě hosté, kteří kromě nečekané remízy ukořistili i bonusový bod v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Krýdy odpovídá Krejza

Povedené poslední výsledky dávaly tušit, že domácí Dynamo nebude mít v zápase proti Benátkám B vůbec snadnou úlohu. Pro typickou kombinační hru hostí sice nemuselo být poměrně úzké a specificky skloněné hřiště Dynama tím pravým, i tak si ale hosté dokázali vytvořit hlavně zejména dobrému pohybu územní převahu. Tu korunovali ve 28. minuty brankou z kopačky nejlepšího střelce týmu Krýdy. Domácí se snažili hrozit zejména svou tradiční zbraní - skvěle zahrávanými standardními situacemi včetně autů. S těmi si ale tentokrát obrana soupeře věděla rady. Vyrovnávací branka tak přišla po přihrávce mezi hostující obránce, se kterou si domácí střelec Krejza věděl rady. 1:1. To bylo i konečné skóre první půle.

Úplně stejný scénář i ve druhé půli

Po změně stran se ve hře nic převratného nezměnilo a i nadále to byli hosté, kteří opticky tahali za delší konec provazu. Situace z prvního poločasu se jako přes kopírák opakovala, když se podruhé v zápase prosadil hostující Krýda a svou šestou brankou sezóny vrátil Benátkám B vedení. 1:2. Domácí napnuli síly do útoku s cílem odvrátit domácí ztrátu, což se jim nakonec podařilo v úplně poslední minutě utkání. Prosadit se dokázal opět Krejza, který tak svou druhou brankou napodobil svého protějška z týmu soupeře. 2:2. Došlo tak na zahrávání pokutových kopů, v nichž měly oba týmy před tímto duelem pasivní bilanci (domácí 1:4, hosté 1:2). Vylepšit se jí podařilo v 7. sérii kopů hostujícímu brankáři Jírovi, který za svá záda nejprve nepustil střelu domácích a poté sám zavěsil.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Pro nás dnes šťastný bod, protože jsme měli po celý zápas velké problémy s pohybem mladého hostujícího celku. V závěru se nám podařilo alespoň vyrovnat, bod z penalt si ale hosté asi zasloužili více.

SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Hráli jsme předposlední podzimním zápas proti týmu, který je na 2. mistě v naší soutěži. Odvezli jsme si dva zasloužené body. Samozřejmě je škoda, že jsme dostali branku v 90. minutě. Po naší vstřelené brance na 2:1 se paradoxně domácí dostali do tlaku, kdy měli několik standardních situací i rohových kopů. Využívali také dlouhé házené auty. Prostě se dokázali přizpůsobit velikosti svého hřiště. Kluky ale musím pochválit, protože si se standardkami poradili. Dostali jsme branku po dlouhém nákopu. Jsem rád, že jsme podruhé za sebou zvládli penaltový rozstřel. Za předvedený výkon klukům děkuji. Nyní se vezeme na bodové vlně. Čeká nás poslední zápas na domácím hřišti. Byla by škoda si pokazit konec podzimní soutěže nějakou ztrátou či nějakým paskvilem.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - P. Vágner [-] , P. Dubský [-] , J. Emmer [-] , J. Jindřich [-] - M. Bednařík [-] (71. P. Kobera [-] ) , J. Holý [-] , Z. Kratochvíl [-] (64. R. Minařík [-] ) - L. Krejza [-] , M. Pekárek [-] (54. M. Šenkýř [-] ) , O. Došek [-] (28. L. Simon [-] )

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - D. Langšádl [-] , F. Pařízek [-] (35. M. Machka [-] ) , Š. Krýda [-] (87. D. Chaloupka [-] ) , O. Šimek [-] , A. Fingerhut [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , M. Štrbík [-] , M. Šimůnek [-] , J. Kohl [-]

ŽK: 20. O. Došek , 62. M. Bednařík , 68. J. Holý , 74. P. Kobera , 76. R. Minařík - 72. M. Machka , 76. M. Štrbík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOCOUREK Lukáš - ŘÍPA Jiří, PETÝREK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.