Smíchov a Litice si rozdělili první body v této sezoně


Branky


42. P. Vacek , 80. T. Voves - 49. T. Knapp , 77. T. Knapp
0

Do utkání šly oba celky s prázdným bodovým kontem. Dva předchozí zápasy skončily pro obě mužstva prohrou. V utkání na hřišti Litic se nakonec Smíchov porval o vítězství. V penaltovém rozstřelu byli hráči hostí neomylní a získávají tak dva body, Litice si z domácího utkání nesou bod jeden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Litice

Do prvního poločasu vstoupili aktivněji domácí. Předváděli více akcí, všechny šance však skončily buď v obraně Smíchova, nebo v rukavicích gólmana Jakuba Lídla. I Jakub Tihlařík musel vytáhnout pár zákroků, vytíženější byl ale jednoznačně brankář Smíchova. První gól zápasu padl až těsně před koncem poločasu. Gólem do šaten otevřel utkání ve 42.minutě Pavel Vacek, který po trestném kopu z 25. metrů vymetl pavučiny v pravém rohu brány Smíchova – 1:0. Litice si tak za aktivnější hru odnášela gólový náskok.

Smíchovští ukázali, že na výhru mají

V druhém poločase převzali míč na kopačky hráči Smíchova. Domácí spokojeni s jednobrankovým vedením ubrali na tempu a hosté dokázali rychle potrestat. Ve 49. minutě využil Tomáš Knapp chyby brankáře Tihlaříka, kterému odskočil míč po nahrávce obránce a útočník Smíchova tak dával do prázdné brány – 1:1. Aktivnějším týmem se zdál pořád Smíchov. Hráči Litic působili mírně pasivně, ačkoliv si také dokázali vybojovat několik šancí. Už to vypadalo na konečné skóre, když z nenápadného protiútoku po uvolnění Lubomíra Konárka a jeho nákopu za obranu přebral míč znovu Tomáš Knapp, který neomylně prostřelil brankáře Tihlaříka, podruhé v tomto utkání – 2:1. Domácím došlo, že už není moc času na vyrovnanání. Aktivně proto postupovali k bráně soupeře a hned na to v 80. minutě po centru Pavla Vacka, který přehodil brankáře dával hlavou do odkryté brány Tomáš Voves – 2:2.

 

Do konce poločasu bylo k vidění ještě několik šancí, žádná gólovým zápisem však neskončila. Utkání proto postoupilo na penaltový rozstřel.

Neomylný Smíchov

Penaltový rozstřel ovládli hráči Smíchova. Všech pět hráčů bylo neomylných a všichni z nich rozvlnili síť brankáře Litic. Na druhé straně přečetl Jakub Lídl první penaltu kopanou právě Jakubem Tihlaříkem a dokázal ji lapit do rukavic. Zbytek hráčů domácích penaltu proměnilo, hosté však byli také bezchybní, proto si odvážejí o bod víc.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves: První poločase jsme mohli klidně vyhrát, hosté se zdáli méně aktivní. Bohužel do druhého poločasu jsme vkročili pasivně, mysleli jsme si, že dokážeme ubránit hubené vedení, bohužel se nám to nepovedlo. Být aktivnější hry v druhém poločase, řekl bych, že jsme měli na výhru.

SK Smíchov Plzeň
Jiří Sulek: Ze začátku měly Litice víc šancí, potom se hra srovnala. Od začátku druhé půle jsme byli aktivnějším celkem, soupeř lehce odešel fyzicky, my jsme přebrali iniciativu, měli jsme hru na kopačkách. Šlo o dost vyrovnané utkání, ze kterého si naštěstí odnášíme více bodů.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nešpor Petr - BLOVSKÝ David (N), ELIÁŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.