1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další těsná výhra Kostelce, ale velmi dležitá


Branky


0

Lídr tabulky se se svým nedělním soupeřem opět hodně trápil. Musel ho výrazně podržet také brankář Lacman, protože kostelckému útoku tak trochu zvlhnul prach, takže bylo potřeba hlavně neinkasovat. To se ale podařilo a Kostelec si mohl dopřát radost z výhry za tři body v poměru 1:0. Proti Černošínu se k výhře ale vyložně protrápil. I tak ale vyhrál, zůstává dosud jako jediný stále neporažen a na čele tabulky už má pětibodový náskok. Černošín nato zatím tak slavně není. Letos se mu tolik nedaří a za první polovinou zaostává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítězná branka ve dvacáté minutě

Od začátku bylo jasné, že tenotkrát v Kostelci k žádné obrovské přestřelce, nebo nějakému jasnému debaklu nedojde. Oba týmy hrály hodně opatrně a především si chtěli, co možná nejdéle udržet čisté konto. I přes souboj kvalitních defenziv ale diváci několik zajímavých šancí v průběhu poločasu viděli, ale na obou stranách se přetahovali v lepším výkonu oba brankáři. Jednou se ale síť přeci jen vlnil, když se podařilo ve dvacáté minutě brankáře hostí prostřelit Radimu Lokvencovi. Ve zbytku půle už žádná jiná branka nepadla. Týmy se přetahovaly o kontrolu balónu a žádný z nich nechtěl zbytečně otevírat svou hru. To se ale díky jedné brance mělo ve druhé půli změnit.

Lacman si s náporem poradil

Také ve druhé pli se hrál vyrovnaný a opatrnější fotbal, ale čím více se blížil závěr poločasu, tím více se ujímal iniciativy Černošín, který ztrácel a musel něco vymyslet. Byl hodně nebezpečný a Kostelečtí museli doufat, že díky jeho otevření hry dokáží zvýšit, a nebo doufat, že jejich brankář žádnou střelu nepropustí. Ta první varianta se dlouho nedařilo. Černošín hrál stále dobře na obou frontách a neměl v úmyslu dát Kostelci cokoli zadarmo. Do poslední minuty tak musel Kostelec doufat, že brankář Lacman udrží čisté konto. Bylo to o nervy, ale nakoenc to vyšlo. Kostelec opět vyhrál rozdílem jedné branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Sokol Kostelec: Kostelec se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Černošín
Sokol Černošín: Černošín se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
L. Lacman [-] - L. Touš [-] , M. Steiner [-] , J. Pešík [-] (80. F. Hyťha [-] ) , D. Nový [-] , L. Netrh [-] , R. Lokvenc [-] , L. Král [-] (75. M. Kolářský [-] ) , D. Kolářský [-] (90. P. Masař [-] ) , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] - L. Melich [-] , T. Klepsa [-] , R. Havel [-] , P. Černý [-] (50. J. Kubovský [-] ) , K. Skoumal [-] - R. Drozda [-] (81. J. Solový [-] ) , J. Šedivý [-] (70. T. Vondraš [-] ) , R. Panuška ml. [-] - D. Bláha [-] , P. Kříž [-] -

ŽK: 60. M. Steiner , 61. L. Honzík , 81. D. Kolářský - 13. R. Havel , 21. J. Šedivý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - BEZVODA Václav (N), HACKER Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.