Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 15:00

2.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra Třemešné a Bor se podělily o první body, více jich má Jiskra


Branky


0

Už předem bylo jasné, že jeden z těchto dovu týmů si odnese z tohoto utkání své první body v letošní ročníku. Mírným favoritem byla určitě Jiskra, ale Bor byl posílen o v okrese velmi známého Marcela Hocmanna, který se po zranění rozehrává v rezervě a v sestavě týmu byla také nová akvizice Boru, Tomáš Koutný, nová posila až z Moravy. Oba se i gólově přičinili na tom, že vyrovnaný zápas nakoenc skončil remízou a rozhodovat musely penalty. V těch už ale Bor trochu ztrácel, a tak nakoenc veze domů jen bod. Oba týmy se však pohybují až okolo desátého místa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra po půli vedla

Diváci už od začátku sledovali na trávníku v Třemešné velmi vyrovnané a atraktivní utkání. Hrálo se hodně otevřeně a oba týmy měly velký počat šancí a slibně se rozvíjejících pohledných akcí. Do vedení se jako první mohl dostat ale jen jeden. Dříve se poštěstilo domácí Jiskře, když v devatenácté minutě otevřel skóre Josef Marcinek. Hosté ale dokázali odvětit velmi rychle zásahem své největší posily, Marcela Hocmanna. Na stylu hry se stále nic neměnilo, diváci se bavili a sledovali parádní přetahovanou. Ještě před přestávkou se ale povedlo domácím znovu dostat do vedení po trefě Vlastimila Novotného, a tak Jiskra po první půli vedla nakonec o jednu branku.

Posily zaúřadovaly a Bor vyrovnal

Na první gól druhé půle se nemuselo dlouho čekat. Už po chvilce se podařilo vyrovnat Tomáši Koutnému, ale hned vzápětí se ujali domácí vedení poteřtí, kdyžreagoval třetí brankou Václav Kopejtko. V této přestřelce ale jednobrankový náskok nemohl nic znamenat. Napínavý zápas i dál střídala branka za brankou. Teď byla řada na Boru, a ten se své šance chopil skvěle. Nejprve Marcel Hocmann vyrovnal svým druhým zásahem a poté dostal hosty poprvé v utkání do vedení Vácalv Hlaváč. Tento stav pak vydržel velmi dlouho a domácí diváci už se dokonce začali obávat, že jejich tým nezíská v tomto utkání snad ani bod. Ale nakoenc se podařilo v poslední desetiminutovce vyrovnat Miroslavu Malichovi a spravedlivá remíza byla na světě.

Těsný zápas, těsné penalty

Ani v penaltovém rozstřelu se nejednalo o nic jednoznačného. Bor zkrátka udělal jednu chybu a byl za to potrestán ztrátou druhého bodu. Nic víc, nic míň. Domácí tým měl zkrátka asi jen více štěstí. Da body tak zůstávají v Třemešné a Bor si jeden odváží domů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím nestačilo vyjádřit.

TJ Sokol Bor B
František Pták: Já bych řekl, že to bylo z obou stran pěkné utkání. Bylo to hodně vyrovnané a po celou dobu vyrovnané. Oba týmy měly dost šancí a oba daly stejný počet góů, což bylo spravedlivé. Dnes se mi to líbilo, hrál se pěkný bojovný fotbal a já tomu nemám, co vytknout.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - D. Luu [-] , J. Marcínek [-] , M. Malich [-] , O. Dvorský [-] , M. Šmehyl [-] , T. Veselý [-] , P. Duraj [-] (46. V. Kopejtko [-] ) , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , K. Ebenhöh [-]

TJ Sokol Bor B
J. Tejkal [-] , Z. Bachroň [-] , L. Pták [-] , V. Hlaváč [-] , T. Koutný [-] , J. Boško [-] , V. Boško [-] , M. Hocmann [-] , A. Zouhar [-] , R. Mikulička [-] , M. Jágrik [-]

ŽK: 61. L. Slavík - 43. V. Hlaváč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KUBENA Lukáš (N), BLAHUTOVÁ Marcela (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.