Neoblíbený soupeř z Přídolí pokořen


Branky


0

Neoblíbený soupeř z Přídolí přijel na horkou půdu do Dolního Dvořiště. Domácí však Přídolí nedovolili téměř nic a zaslouženě slaví výhru s čistým štítem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krenauer vstřelil jediný gól první půle

V základní sestavě domácích se objevila staronová tvář Patrik Hošek, který se vrátil z Kaplického Spartaku. Od počátku utkání domácí jasně dominovali a měli obrovské množství šancí. Několik příležitostí spálil Krenauer a další dvě šance ke skórování posila Hošek. A když Doucha po svém ukázkovém průniku ve vápně také neskóroval, tak stav utkání byl po půlhodině k překvapení všech bezbrankový.

 

Netrvalo však dlouho a domácí se přeci jen branky dočkali. V šestatřicáté minutě napřáhl ze zhruba pětadvacetimetrové vzdálenosti Jan Krenauer a krásnou střelou ve stylu Ronalda nedal brankáři hostí šanci, 1-0. Krenauerovu pumelici chtěl napodobit jeho spoluhráč Mokoš, ale brankář Mittasch si tentokrát poradil. Do kabin se šlo tedy za stavu 1-0 pro domácí Dolní Dvořiště i poté, co hostující J. Zadák orazítkoval tyč.

Staronová posila se prosadila

Druhá půle se nesla ve stejném duchu jako ta první. Domácí měli velký tlak, ale pálili jednu tutovku za druhou. Za zmínku stojí například Markova rána, která však v síti neskončila. Poté domácí fotbalisté ubrali na tempu a Přídolí začalo vystrkovat růžky. Hostujícímu Sokolu se povedlo dopravit míč do branky, ale mávalo se a následně pískalo postavení mimo hru.

 

V 80. minutě byl těsně za vápnem faulován Rubeš a z následného přímého kopu Hoška byla orazítkována pouze tyč. Fotbalisté Dolního Dvořiště se podruhé zaradovali v 84. minutě po akci Krenauera a následné střele Patrika Hoška, která skončila v síti, 2-0. Domácí navrátilec se po množství spálených šancí mohl konečně radovat z branky. Poslední slovo v zápase si vzal Vasil Kotlár, který se prosmýkl do vápna a parádním bodlem napálil míč pod břevno, 3-0.

 

V poslední minutě měli hosté šanci na snížení, ale Radykhovskyy trefil z přímého kopu pouze břevno. Rozhodči Holub poté odpískal konec zápasu a domácí tým zaslouženě porazil neoblíbené Přídolí a jen díky brankáři Mittaschovi si Přídolí odváží pouze tříbrankovou prohru.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Dvořiště
Štefan Bršťák, trenér: Opět pochválím všechny, i když se nějaká ta chyba našla. V týdnu jsme se dobře připravily, protože s Přídolím jsme neměli za poslední sezóny dobrou bilanci. Kluci od začátku jezdili po zadku. Akorát góly nepřicházely. Myslím, že se fotbal divákům líbil a byla to dobrá pozvánka na další naše duely. Malinko vyzdvihnu Lukyho Ducha, který mi udělal radost ze svého výkonu. Konečně zahrál tak jak si to od něj představuji. Teď nás čeká výlet do Frymburku a já doufám, že potvrdíme formu. I tak se v týdnu musíme pečlivě připravit.

TJ Sokol Přídolí
Michael Štěpánek, hráč: Dolní Dvořiště nám mělo co vracet a pořádně se do toho opřeli. Nedá se ovšem říct, že by měli celý zápas ve své režii. Kuba Zadák orazítkoval v první půli tyč, Rosťa v poslední minutě z přímého kopu břevno. V druhé půli jsme hráli úplně jiný fotbal, ale nedokázali jsme vstřelit branku. V sobotu k nám přijedou kluci ze Světlíku a my musíme před našimi fanoušky zabrat a pohlídat si tři body.



Sestavy


FK Dolní Dvořiště
J. Posel [-] - J. Hajdák [-] , P. Varhol [-] , M. Hajdák [-] , M. Vančura [-] - M. Marek [-] , J. Mokoš [-] , L. Doucha [-] - T. Zeman [-] , P. Hošek [-] , J. Krenauer [-]

TJ Sokol Přídolí
P. Mittasch [-] - P. Gamba [-] , J. Písko [-] , J. Zadák [-] , J. Písko [-] , M. Brož [-] , M. Štěpánek [-] , R. Radykhovskyy [-] , Z. Vrba [-] , P. Schwarz [-] , V. Písko [-]

ŽK: 6. J. Mokoš , 59. V. Kotlár , 90. O. Kouba .
Hráči zápasu: M. Vančura , L. Doucha - P. Mittasch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Jaroslav - HOŠEK Dalibor (N), KUBÍK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.