R. Chval 21.
1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice v záchranářském souboji uspěly


Branky


21. R. Chval - 35. A. Monhart , 44. T. Šilhánek (p.) , 86. T. Zelený , 90. V. Černík
0

Radkovice stále hledají formu, mohou se ale odrazit od kvalitního výkonu ve Smolivci. Zdemyslice čekají na nějaké body tři kola. Postavení obou týmů je stejné, s sedmi body jsou u dna tabulky. Šlo tak o velmi důležitý záchranářský boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle

Zápas se odehrával za velmi silného větru, který oběma týmům komplikoval jejich hru. Začátek zápasu se plně odehrával v režii hostů, kteří si vytvářeli velice dobré pozice, ale bez gólového využití. A když už se jim podařilo vsítit regulérní gól a rozhodčí ho uznal, na následné pokyny domácího laika na lajně, jej poté neuznal a kopalo se jen od domácí branky.  V 21 minutě se však domácí nečekaně dostali do přečíslení a po uvolnění na levé straně si s následným centrem nejlépe poradil Chval a po střele od břevna nedal Kotorovi v brance šanci, 1:0 pro domácí. Hosté následně uzamkli domácí před jejich branku, vytvořili si další dvě velké šance, ale jednou je vychytal domácí gólman a při druhé, v dorážce neuspěl střelou do boční sítě záložník hostů. Ve 35 minutě se konečně dočkali i hosté, kdy Aleš Monhart při samostatném úniku obstřelil gólmana a vyrovnal na 1:1. Za 10 minut ve 44 minutě si svůj únik zopakoval, ale byl při něm faulován v pokutovém území a s následnou penaltou si bez obtíží poradil kapitán hostů Tomáš Šilhánek a upravil stav poločasu na 1:2 pro hosty.

Druhá půle

Do druhého poločasu nastoupili domácí aktivněji, hosté si začali častěji vypomáhat fauly v blízkosti velkého vápna, avšak domácí své trestné kopy posílali vysoko nad branku. V 70 minutě měli domácí svoji největší šanci ve druhém poločase, kdy se po prudkém centru na zadní tyči objevil domácí záložník, ale dobře vyběhnuvšího Kotoru nepřekonal a to bylo ze strany domácích do konce zápasu vše. Hosté se totiž opět chopili taktovky a začali podnikat do obrany domácích rychlé brejky, které zpočátku trestuhodně zahazovali! Až v 86 minutě se střídající útočník hostů Tomáš Zelený rozběhl po pravé straně, přesprintoval obránce a svůj sólový únik s přehledem zakončil střelou na zadní tyč, 1:3 pro hosty. A následně v 90 minutě po centru z pravé strany dorážkou uzavřel skóre na 1:4 další střídající útočník hostů Vojtěch Černík.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Radkovice: V týmu TJ Sparta Radkovice momentálně nefunguje žádný informátor, pokud o některém víte, nebo máte dostatek informací abyste je podávali sami, obraťte se na e-mail mira32@seznam.cz . Děkuji




Sestavy


TJ Sparta Radkovice
T. Šebesta [-] - S. Tisot [-] , P. Němec [-] , T. Kučera [-] (52. M. Velich [-] ) , Z. Bultas [-] , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , P. Vlček [-] , J. Janeček [-] , R. Chval [-] , M. Březina [-] (80. P. Sikyta [-] )

TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - V. Bončo [-] , O. Rous [-] , T. Lang [-] , M. Kysela [-] (80. V. Černík [-] ) , T. Šilhánek [-] , P. Česal [-] (70. T. Zelený [-] ) , V. Krňoul [-] , R. Šilhánek [-] , R. Čimera [-] , A. Monhart [-] (88. J. Fiala [-] )

ŽK: 28. P. Vlček , 43. M. Březina , 66. Z. Bultas .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Legát Zdeněk - VEIT Karel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.