1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany i přes drtivý tlak berou jen dva body


Branky


0

Lužany se po čtyřech kolech vyhřívaly na čele tabulky a držely neporazitelnost. Losiná chtěla určitě odčinit vysokou domácí prohru s Blovicemi. Zápas se hrál na jednu branku a přesto si týmy po devadesáti minutách rozdělil body. Spokojenější budou jednoznačně hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích

Už od úvodních minut bylo jasné, že týmem který bude tvořit hru budou domácí. Postupem času už přibývaly i šance. Žádnou z nich ale nedokázali hráči Lužan proměnit. Po rohovém kopu se dostal útočící hráč k hlavičce, když už to ae vypadalo, že brankář nestihne zasáhnout zastoupil jej obránce. První poločas tak skončil bez branek.

Pokračování tlaku

I v druhém poločasu se domácí dostávali do slibných pozic a měli drtivou většinu času míč na kopačkách. Hosté z Losiné ale bojovali a nic nedali zadarmo. V druhé půli byli k vidění dvě nebo tři velké šance domácích. Proti nim se ale vyznamenal Gubiš v bráně. Losiná se tak s velkou dávkou štestí probránila k bodu.

Druhý bod pro domácí

V penaltovém rozstřelu si bod navíc připsali domácí. Vzhledem k průběhu to je ovšem málo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus (vedoucí mužstva TJ Lužany): "Měli jsme čtyři nebo pět vyložených šancí. Byl to zápas na jednu branku. Byl to takový ten zápas, že i kdybychom hráli do půlnoci tak gól stejně nedáme. Dnes jsme nezískali dva body, ale jeden ztratili."




Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - V. Šašek [-] , M. Dietl [-] , J. Běl [-] , P. Pecháček [-] (68. T. Kasl [-] ) , F. Tykal [-] (46. M. Frána [-] ) , M. Toma [-] (81. I. Kolečkář [-] ) , M. Rath [-] (46. P. Hodan [-] ) , M. Havránek [-] , R. Soušek [-] , J. Pecl [-]

TJ Sokol Losiná B
J. Gubiš [-] - V. Šlais [-] , R. Mádr [-] , L. Jánský [-] , M. Lepší [-] - T. Karl [-] , T. Albl [-] - D. Matulka [-] (55. V. Topinka [-] ) , O. Tic [-] , D. Zeman [-] , M. Laštovka [-] -

ŽK: 66. P. Pecháček , 70. M. Havránek , 81. V. Šašek - 61. T. Karl , 67. O. Tic .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lejsek Pavel - ŠTYCH Karel (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.