1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum navázal na minulé kolo


Branky


0

Po prvních třech kolech to s Chlumem nevypadalo vůbec dobře. Krčil se na dně tabulky s nulou v kolonce budů. Nicméně minulé kolo přineslo kvalitní výkon, a hlavně, první tři body v soutěži. Situace Chlumčan také není růžová, jediný bod po čtyřech kolech je veliké zklamaní. Navíc je očivdný i problém se střílení branek. Dva góly za čtyři zápasy je prostě málo. Zápas nakonec skončil jedna 1:0, a to i přes poměrně velké množství šancí na obou stranách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený poločas domácích

Domácí vstoupili do utkání velmi aktivně a svou kombinační hrou přehrávali soupeře. Vysunuli také presing až na útočnou polovinu a hned v úvodu se to vyplatilo. Matěj Archalous napadal obránce tak usilovně až ho donutil k nepřesné přihrávce. Tu si našel Eret a krásným pasem našel na rohu vápna Michala Wagnera. Michal s ledovým klidem akci zakončil a poslal tak Chlum do vedení. Domácí se i v dalších minutách dostávali na dostřel brány Chlumčan, bohužel jejich finální fáze ale selhávala. Ve velké šanci se chvíli před,poločasem ocitl Archalous, kdy se dostal až za záda obránců. Jeho pokus o přehození golmana ale nevyšel a golman míč lapil. Chlumčanům dělal vysoký presing velké problémy a dlouho nebyli schopni vymyslet nic víc,než jen dlouhé nakopy. V závěrečných miutách první půle se ale hosté šance dočkali. Kvídera v bráně domácích předvedl famózní zákrok a skóre se neměnilo. 

Zlepšený výkon hostů

Druhý poločas začal velkou příležitostí na vyrovnaní. Hostující útočník ale nebyl schopný přesně zacílit a Kvídera tak byl bez práce. Koncentrovanost a vysoký presing se ze hry Chluma postupně vytratil a Chlumčany se tak dostávaly více do hry. Domácí se tak spokojili s bráněným a hrou na brejky. Jeden takový zaváněl gólem. Stanislav Eret vypálil, golman jeho ránu jen vyrazil a k dorážce spěchal Archalous. Domácí fanoušci už pomalu slavili, ale Michal Hůla byl proti a zákrokem zápasu udržel naděje Chlumčan na body. Díky zvýšené snaze hostů o vyrovnání se Chlumu otvárala cesta k brejkům. Ale koncovka nebyla stoprocentní, spousta pokusů tak skončila mimo bránu, nebo v náručí brankáře. V posledních minutách se domací ve všech lidech zatáhli a bránili nejtěsnější rozdíl. Přicházelo však velké množství zbytečných faulů a do vápna tak lítal jeden balon za druhým. Kvídera si ale ve spolupráci s obránci dokázal poradit. S trochou štestí tak mohl slavit první nulu v sezóně a druhou výhru v řadě. Chlumčany nepředvedly ve druhé půli vůbec špatný výkon, bohužel je opět zklamala koncovka a jsou tak i nadále na dně tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík (hráč TJ Chlum): " jsem rád, že jsme potvrdili výhru z minulého kola a opět získali všechny tři body. V první půli jsme hráli dobrý fotbal a i v druhé jsme měli příležitosti. Bohužel koncovka stále není ideální, a tak jsme se museli obávat o výhru až do konce."




Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - P. Šindelář [-] , P. Bořík [-] (46. V. Ernest [-] ) , M. Archalous [-] , M. Wagner [-] (65. J. Pelikán [-] ) , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (61. L. Martínek [-] ) , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , L. Heřman [-] , R. Šašek [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , J. Voler [-] (69. K. Dolanský [-] ) , J. Janoušek [-] , D. Levora [-] (46. D. Souček [-] ) , T. Fořt [-] , M. Kanát [-] , J. Kastner [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-]

ŽK: 65. V. Calta - 63. M. Kanát , 78. M. Vojáček , 79. J. Kastner , 79. F. Lösch .
Hráči zápasu: P. Šindelář .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Škoda Pavel - MICHÁLEK Tomáš (N), CHLAD Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.