2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice dál stíhá čelo tabulky


Branky


0

Dolní Lukavice až na zaváhání s prozatimním lídrem tabulky z Lužan všechny zápasy vyhrála a figurovala tak ve vyšších patrech tabulky. Dvorec je na tom podobně a určitě přijel doLukavice s ambicemi uhrát nějaké body. I přes vyrovnaný průběh byli nakonec o dvě branky lepší domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediné góly zápasu

Začátek zápasu byl z obou stran podobný, kombinací se snažili prosadit přes obranu soupeře. V první desetiminutovce se to ale ani jednomu z týmů nepovedlo. První gól zápasu přišel v 18. minutě kdy brankář podběhl centr z pravé strany a Jiří Kroupa hlavičkou zakončil. V 27. minutě se po rychlém brejku řítil Kroupa sám na golmana, ten mu vyběhl až mimo vápno, útočník se však brankáře nezalekl, zkušeně mu udělal kličku a pohodlně zakončil do prázdné brány. Do konce poločasu už žádný gól nepadl a do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

Bezbranková půle

Druhá půle byla v podstatě také vyrovnaná ale na šance vcelku skoupá. Pozdvižení přišlo až v 60. minutě kdy rozhodčí zapískal penaltu pro domácí. K té se postavil Daniel Ščislák, svůj pokus ale neproměnil a šance hostů na body tak stále žila. V 70. minutě postupoval útočník Dvorce sám na branku, na poslední chvíli ale zasáhl Radim Tolar, bohužel ovšem bez balonu a tak následovala červená karta. Domácí se poté zatáhli a bránili se velkému náporu hostů. Ale i přes výrazný tlak nepřišla žádná branka v domácí síti. Lukavice je tak doma i nadále stoprocentní a navíc ještě na svém hřišti neinkasovala.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinoha (vedoucí TJ Dolní Lukavice): "Zápas měl vyrovnaný průběh, řekl bych z obou povedený zápas. Po prvním poločase jsme vedli o dva góly. Ve druhém jsme mohlo pojistil z penalty ale nestalo se tak. Od 70.minuty jsme dohrávali v deseti a tak jsme se snažili už spíše jen bránit. Chtě bych celý tým pochválit za výkon."




Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Myslivec [-] - D. Rotenborn [-] (58. M. Rotenborn [-] ) , R. Tolar [-] - Z. Pecka [-] , V. Baumruk [-] , M. Kastner [-] , R. Hajšman [-] , D. Ščíslák [-] , D. Bešta [-] , J. Kroupa [-] (78. J. Čech [-] )

TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - P. Kalabza [-] , P. Končel [-] (60. M. Havel [-] ) , L. Trhlík [-] , M. Matějov [-] , A. Vavřička [-] (65. P. Kalabza [-] ) , J. Rojík [-] , P. Brožovský [-] , M. Greguš [-] , O. Košán [-] , Z. Tomaščík [-]

ŽK: 55. Z. Pecka , 63. D. Ščíslák , 68. M. Rotenborn . ČK: 70. R. Tolar .
Hráči zápasu: J. Kroupa , M. Kastner .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Ruda Daniel - HAJŽMAN Pavel (N), ZDVOŘÁČEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.