V. Fiala 45.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalový odvar rozhodl Fiala


Branky


45. V. Fiala
0

Mojžíř tak získal jistotu třetího místa po podzimní části.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodla jediná akce

Derby utkání bylo vidění v Mojžíři, kam dorazilo poslední Velké Březno. Favorit byl jasný, domácí zažívají parádní podzim a v tabulce jsou třetí. Naopak hosté, kteří se neskutečně trápí v koncovce, celou tabulku uzavírají.

 

Od úvodních minut se na těžkém terénu hrál spíše bojovný fotbal. Domácí byli aktivnější, ale vyložených šancí k vidění moc nebylo. Když už to vypadalo na bezbrankový poločas, udeřili domácí v 45. minutě. Po rychlém protiútoku, který domácí dobře vyřešili prostřelil jinak dobře chytajícího Ondrku Fiala.

 

Do kabin tak šli domácí za stavu 1:0.

Střelecká impotence pokračuje

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hosté museli více otevřít hru a domácí podnikali nebezpečné brejky. Dvě slibné šance měl Pavlík, který mohl rozhodnout. Nejlepší domácí střelec ale vždy narazil na Ondrku.

 

A jelikož Velké Březno ukázalo, že podzim ho nezachytilo v dobré střelecké formě, skončilo derby 1:0.

 

Mojžíř tak má před posledním kole jistotu, že bude přezimovat do třetího místa. Naopak Velké Březno, které ve dvanácti kolech natřílelo pouze devět branek, zůstává poslední. Mojžíř v dalším kole hraje v Jiříkově s Rumburkem, Velké Březno doma hostí Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Výkon to nebyl dobrý. Oběma týmům nepomohl terén. Ale celkově jsme vyhráli zaslouženě. Velké Březno ukázalo, proč je poslední. Nebylo prakticky nebezpečné. Rozhodla jediná akce, moc vyložených šancí nebylo."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra Jiskra Velké Březno: "Je to pořád dokola. Nedáváme branky. Myslím si, že minimálně na bod jsme tady měli. Nehráli jsme špatně, ale impotence v koncovce nás stála další body."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - P. Král [-] , A. Jankovský [-] , J. Růžek [-] , Z. Stárek [-] (46. J. Králik [-] ) - P. Valta [-] (83. J. Mach [-] ) , V. Fiala [-] , J. Sikora [-] , J. Zabloudil [-] - M. Pavlík [-] , A. Vitásek [-]

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Čapek [-] , M. Gajdoš [-] (76. J. Charvát [-] ) , L. Lapšo [-] (46. F. Jelínek [-] ) , A. Virt [-] (81. V. Demčenko [-] ) , J. Borovec [-] , M. Valenta [-] , M. Kulhánek [-] , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , M. Maturkanič [-]

Hráči zápasu: V. Fiala .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Materna Jiří - HOLLY Martin, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.