V. Lanž 58. (p.)
1:8
(0:6)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | Teplice | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bílina nasázela osm branek


Branky


58. V. Lanž (p.) - 2. P. Karel , 9. D. Procházka , 22. M. Kozler , 31. M. Kozler , 33. M. Kozler , 37. P. Karel , 60. D. Brůna (p.) , 77. P. Karel
0

Los si tak trochu pohrál s hráči Srbic a Bíliny. V prvním kole se utkaly jejich A týmy, o týden později se proti sobě postavily rezervy. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnešní zápas připomínal hru kočky s myší. Už po dvaceti minutách bylo rozhodnuto, hosté vedly 0:3 a zcela držely otěže zápasu ve svých rukách. Do poločasu přidali další tři branky a v tu chvíli by domácí po vzoru boxerů nejraději hodili bílý ručník do středového kruhu. To však samozřejmě nejde a zápas se musel dohrát. 

V druhé půli hosté polevili, bezmocný Glockner lovil míč z branky už ,,jen´´ dvakrát a čestný úspěch pro Srbice zařídil Lanž z pokutového kopu. 

Zvláštní pochvalu si zaslouží dva hráči Bíliny - Matěj Kozler a Petr Karel. Oba dva nastříleli hattrick, první jmenovaný ho stihl za pouhých 11 minut!

 

Autor: František Frolík



Sestavy


TJ Sokol Srbice B
T. Glöckner [-] - R. Kliský [-] (58. D. Nejedlý [-] ) , D. Lanž [-] , P. Müller [-] (90. R. Götz [-] ) , M. Vitner [-] , M. Neuman [-] , V. Lanž [-] , P. Rak [-] , P. Kordule [-] , M. Bukovjan [-] , P. Kliský [-]

FK Bílina B
J. Kovačka [-] - F. Tůma [-] (46. M. Civín [-] ) , R. Bůžek [-] , Š. Lhotka [-] , P. Karel [-] - M. Kozler [-] (63. K. Kuklík [-] ) , R. Spáčil [-] (77. R. Kumsta [-] ) , J. Skřivan [-] (85. M. Šír [-] ) , P. Hromádko [-] , D. Brůna [-] - D. Procházka [-]

ŽK: 30. M. Vitner - 86. D. Brůna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Davignon Jan - IPSER Jiří, LINHART Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.