Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

30.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prostředí na jaře Tachovu svědčí, po návratu zde opět naplno bodoval


Branky


0

Minulé dva zápasy odehrál Tachov venku a padl v obou případech. Hráči se tak zřejmě těšili na domácí prostředí, kde na jaře neprohráli. A to platí i nadále, Písek se dlouho držel ve hře, ale na Západočechy nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kyndlovi stačilo pět minut

Písecké plány na druhou venkovní výhru v řadě dostaly trhlinu už v páté minutě, když si domácí Tachov vypracoval druhou šanci, kterou proměnil. Dvořák vybojoval balon v souboji s Rendlou a ve vápně našel zcela volného Matěje Kyndla – 1:0. Hosté se postupně osmělovali, pokusy Voráčka a Froňka gólmana Houdka příliš neohrozily. Při zakončení byli daleko přesnější tachovští, v jednadvacáté minutě rychle rozehráli autové vhazování a překvapené obrana Písku po koncovce Martina Hoffmanna kapitulovala podruhé – 2:0. Korigovat stav mohli Vaněk s Heldem, jenže ani jejich pokusy gólem neskončily a tak zaúřadoval opět Tachov. Domácí hráči dostali skvělou šanci v podobě penalty, kterou sebejistě proměnil František Dvořák – 3:0. Za tohoto stavu už to hostům vyšlo a soupeři dali alespoň pozdrav do šatny, když se trefil Martin Voráček – 3:1.

Důležitá trefa Hájovského

Druhý poločas už nebylo tolik ofenzivní jako ten první. Domácí si pozorně hlídali náskok a písečtí se k Houdkovi dostávali jen stěží. Místo kontaktního gólu na 3:2 se měnilo skóre opačným směrem. V 76. minutě zřejmě definitivně rozhodl Tomáš Hájovský – 4:1. Do střelecké listiny se zapsal později i Martin Held, jeho trefa už jen kosmeticky upravila konečný výsledek – 4:2.

 

Zdroj článku: oficiální web Písku (www.fcpisek.cz)

Článek byl upraven redakcí



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Písek byl velice kvalitním soupeřem, musím ho pochválit, chtěl hrát otevřený fotbal. Do zápasu jsme vstoupili dobře, dali brzy branku po chybě soupeře, vedení jsme navýšili, ale pak nás soupeř začal přehrávat a bohužel na konci půle snížil na 1:3. Ve druhé půli byl Písek o drobet lepší, my ale hrozili z brejků. Kluky musím pochválit, první poločas nás stál hodně sil, bylo velké vedro. Utkání se muselo divákům líbit, hrálo se nahoru dolů, bylo to bez bránění, celkově nadprůměrné utkání třetí ligy. Od nás jako nejlepšího hráče vyberu Houdka, který pochytal pár šancí, od soupeře se mi pak moc líbil Kočí, který režíroval celou hru."




Sestavy


FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Mlynařík [-] (46. M. Ruda [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Kyndl [-] (75. R. Kropáček [-] ) , M. Hoffmann [-] (81. I. Butnaru [-] ) , D. Tříska [-] (58. D. Hradecký [-] ) , T. Habart [-] , M. Knakal [-] , P. Došlý [-] (84. M. Folejtar [-] ) , J. Matas [-] , T. Hájovský [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - V. Hrachovec [-] , M. Held [-] , M. Voráček [-] , V. Milec [-] (78. D. Uhlík [-] ) - - P. Řehák [-] , M. Rendla [-] , F. Vaněk [-] , L. Holub [-] , A. Kočí [-] - T. Froněk [-]

ŽK: 32. P. Došlý , 38. T. Hájovský , 56. M. Knakal , 66. F. Dvořák , 84. I. Butnaru , 86. J. Matas - 39. V. Hrachovec , 42. P. Řehák , 77. V. Milec , 86. A. Kočí .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.