2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

17.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr Králové přehrál nováčka z Ostré


Branky


0

Svěřenci Matějky potvrdili, že jsou v domácím prostředí silní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní první půli ovládli domácí

Zajímavé utkání začala obě mužstva útočně a hned od prvních minut naznačovala, že chtějí hrát na vítězství. O první vzruch se postarali hosté. Ve třetí minutě se ve vyložené šanci zjevil Mařík, brankář Vaníček ale byl připravený. O pět minut později si při útočné akci vyhověli O. Ujec s Fejkem a druhý jmenovaný pohotovou ranou vystrašil gólmana Tetoura. O dvě minuty později už se ale měnilo skóre. Prostoru na pravé straně využil k rychlé akci Fejk, centrem oslovil O. Ujce a ten hlavou otevřel účet zápasu - 1:0. Za nepříznivého stavu hosté ještě více otevřeli hru a neustále se snažili ohrožovat dvorské pokutové území. Ve 23. minutě se v šanci objevil Herzán, ale opět ztroskotal na brankáři Vaníčkovi. Ještě veseleji mohlo být pro domácí ve 29. minutě, kdy po rozehraném rohovém kopu nepříjemně pálil Podolník. Střela ale skončila těsně mimo. Ostrá se mohla radovat z vyrovnání ve 40. minutě. Po standardní situaci zakončoval hlavou Hochmeister. Naštěstí pro domácí ale také nepřesně. To mohlo hosty mrzet v závěru první půle, když po brejkové situaci a přihrávce Pichy na Vitebského Dvorští zvýšili do prázdné branky na poločasových 2:0.

 

Snaha Ostré ke gólu nevedla

Druhé dějství už kvalitou nebylo takové jako to první. Na hře obou soupeřů se logicky podepsal fakt, že už byl trávník poničený. Domácí se tak již spíše snažili kontrolovat získaný náskok. Krátce po začátku druhé pětačtyřicetiminutovky ale mohlo být sníženo na rozdíl jediné branky. To když Hudec postupoval zcela sám na Vaníčka. V zakončení ale zklamal, jeho střela mířila vysoko nad branku. V 73. minutě hosté rychle rozehráli z poloviny hřiště, Petlička stříleným centrem našel hlavu kapitána Vobořila, ten ale opět nezakončil mezi tři tyče domácího gólmana. Poslední příležitost na zdramatizování stavu si hosté vytvořili minutu před koncem utkání. Královédvorská obrana dala prostor ex-ligovému Hochmeisterovi, který odcentroval, ale jeho spoluhráči nedokázali slibnou šanci dotáhnout ke gólovému efektu. Utkání tedy skončilo cenným domácím vítězstvím 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem
Pavel Matějka, trenér: "Na hodně těžkém terénu se nám herně i výsledkově povedl první poločas. Sportovně však musím přiznat, že i soupeř měl dvě obrovské šance, které zlikvidoval brankář Vaníček. Druhou půli celý tým odbojoval. Vyzdvihl bych výkon stoperské dvojice Podolník - Rejl.“




Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - T. Picha [-] , J. Rejl [-] , J. Poděbradský [-] - O. Ujec [-] (82. R. Vágner [-] ) , D. Vitebský [-] (62. P. Tomeš [-] ) , M. Hruška [-] (72. J. Dvořák [-] ) , O. Vaníček [-] , F. Fejk [-] (78. M. Otradovský [-] ) , J. Podolník [-] - O. Janouch [-] (64. M. Škoda [-] )

Sportovní sdružení Ostrá
D. Tetour [-] - R. Hochmeister [-] , M. Bureš [-] , J. Bezděk [-] (46. O. Bejbl [-] ) , L. Dejl [-] - P. Vobořil [-] , D. Hudec [-] (70. L. Müller [-] ) , D. Mařík [-] , J. Petlička [-] , T. Moudrý [-] (46. P. Habrun [-] ) - R. Herzán [-]

ŽK: 21. O. Janouch , 48. T. Picha , 56. D. Vitebský , 77. J. Podolník , 88. J. Dvořák - 9. T. Moudrý , 70. L. Dejl .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: CICHRA Matěj - TRSKA Adam, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.