2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát pod Radhoštěm potvrdil roli favorita a zvítězil


Branky


0

V neděli se odehrálo utkání Frenštátu pod Radhoštěm - Raškovice. Domácí, kteří jsou v tabulce na prvním místě v tomto utkání potvrdili roli favorita a zvítězili výsledkem 2:1, kdy se na vítězství domácích podílel hlavně Pavel Klimpar, který jednu branku dal a na druhou přihrál spoluhráči Pazderkovi, který rozhodl utkání ve prospěch domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu s Raškovicemi vstupovali domácí s jasným cílem zisku tří bodů. Od začátku se domácí dařila kombinace a soupeře přišpendlili na vlastní polovinu. Větším problémem bylo ale proměňování vyložených šancí, v čemž byli domácí velmi neefektivní. Střeleckou potenci prolomili domácí ale už ve 21. minutě, kdy se prosadil na 1:0 krásnou střelou k tyči Klimpar. Hra se i nadále odvíjela v domácí režii. Nicméně špatně pokryté ojedinělé autové vhazování hostů a nedůsledné bránění v pokutovém území vrátilo Raškovice zásluhou střídajícího Musila, který ve 27. minutě srovnal na 1:1 a hosty dostal zpět do hry. Od tohoto okamžiku se na kopačky domácích opět vkradla ona pověstná nervozita a hra začala být vyrovnaná a z domácí strany bez jakékoli myšlenky.

Do druhého poločasu domácí vstoupili se změnou v rozestavení, s jedním střídáním a s cílem strhnout hru a výsledek na svojí stranu. Přestože míč převážně putoval po kopačkách domácích, nedokázali se dostávat do zakončení. Stále domácí hráli velmi zbrkle a neefektivně. Nicméně nakonec se přece jenom po pravé straně podařilo uniknout domácímu Klimparovi, který posunul míč na nabíhajícího Pazderku a ten nekompromisní ránou zpečetil výsledek tohoto utkání. Jak už to v takových případech bývá, hosté posílení myšlenkou na zisk jednoho bodu v této situaci reklamovali ofsajdové postavení tak vehementně, že celá situace skončila vyloučením hostujícího Špadta. Dle subjektivního názoru hostí se v této situaci jednalo o jasné postavení mimo hru a proto se po skončení utkání rozhodli k podání protestu na chybné posouzení této situace s odvoláním na videozáznam z utkání.

Tři body tak nakonec zůstaly pod Radhoštěm, ale s předvedenou hrou domácí nemůžou být ani náhodou spokojeni. Začíná se ukazovat, že hra na prvním místě je opravdu velkým náporem na psychiku hráčů.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Rek Radúz - trenér SK Beskyd: „Do zápasu s Raškovicemi jsme vstupovali s jasným cílem zisku tří bodů. Od začátku se nám poměrně dařila kombinace a soupeře jsme přišpendlili na vlastní polovinu. Větším problémem bylo ale proměňování vyložených šancí, v čemž jsme byli velmi neefektivní. Nakonec jsme ale zvítězili a tři body tak nakonec zůstaly pod Radhoštěm, ale s předvedenou hrou nemůžeme být ani náhodou spokojeni. Začíná se ukazovat, že hra na prvním místě je opravdu velkým náporem na psychiku hráčů.“




Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - M. Uličný [-] (86. R. Kaša [-] ) , J. Štika [-] , A. Plachký [-] - A. Marek [-] , P. Klimpar [-] , R. Špaček [-] , J. Kovář [-] , D. Polášek [-] (76. M. Pazderka [-] ) - R. Škrla [-] (89. M. Matúš [-] ) , J. Vašenda [-] (46. T. Čuport [-] )


Hráči zápasu: P. Klimpar .
Místo: Frenštát pod Radhoštěm.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.