Přimda ve druhé půli rozcupovala Bezdružice


Branky


20. Z. Burda - 33. J. Sopko , 60. J. Hečko , 66. J. Sopko , 80. J. Hečko , 86. J. Kůst
0

Tatran byl v utkání na Bezdružické půdě celkem jasným favoritem, ale zpočátku měl se souepřem nečekané potíže. Prohrával 0:1, a byl rád, že dokázal do konce poločasu ještě vyrovnat. Jenže ve druhé půli už konečně nastoupil zcela jiný tým. Jiskra začala hodně ztrácet a Tatran už si dělal v podstatě, co chtěl. Přidal ještě čtyři góly a nakonec hladce zvítězil v poměru 1:5. Tím se minimálně pro sobotu posunul na třetí místo v tabulce, z nějž může být ale v neděli sesazen ještě až na místo páté. Bezdružice musí doufat v zaváhání Halže, jinak klesnou na chvost první desítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tatran musel nečekaně dotahovat

Přimda měla ze souepře velký respek, a tak začala dost opatrně a nevýrazně, což byla ale velká chyba. Bezdružice totiž dokázaly většího prostoru na hřišti využít a celkem dobře utvářeli hru. Ne, že by snad měly výrazně navrch, ale soupeře určitě dost zlobily. Na obou stranách se ale dělalo také celkem dost chyb pramenících z nepřesností, a tak se vyskytovaly na obou stranách také šance, ale nikdo zpočátku žádné nevyužil. Až ve dvacáté minutě dokázal vsítit Zdeněk Burda, který tak poslal Jiskru do vedení. Tatran byl v problémech a nemohl se z nich dostat. Sice se snažil, ale nedokázal převzít iniciativu a vyvinout na souepře větší tlak, a tak se i nadále hrálo spíše vyrovnaně, i když na hostech byla zvýšená snaha evidentně znát. A to nakonec přineslo ovoce. Ve třiatřicáté minutě sudí nařídil po faulu domácích penaltu, které přesně využil Jan Sopko. Ve zbytku půle už se ale nic zvláštního nestalo, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:1.

Přimda se kousla a soupeře zcela převálcovala

Ve druhé půli se ale na hřiště vrátil v podání Přimdy zcela jiný tým. Hosté se dokázali v šatně vyhecovat a vrátili se dlaeko silnější. Jiskra byla úplně ze hry. Vše řídil Tatran, který souepře enromně tlačil a bylo jen otázkou času, kdy Jiskra tlak nevydrží. Vše se spustilo v šedesáté minutě, kdy se prosadil střídající Jan Hečko, který v podstatě rozhodl. Pak už to šlo totiž samo. Po chvíli ještě zvýšil z další penalty Jan Sopko a tlak Přimdy stále neutichal. Hosté si dál vytvářeli šanci za šancí a soupeři nic nedovolovali. Jenže na další zásah si museli hosté počkat až do osmdesáté minuty, kdy se opět trefil Jan Hečko. Ani to ale nedonutilo Přimdu polevit. A tak dál tlačila, až se podařilo v závěru zvýšit ještě Jaroslavu Kůstovi. Přimda tak nakoenc zvítězila v poměru 5:1 a mohla se radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Ladislav Filip: My teď nemáme žádného trenéra, takže jedeme v takovém nouzovém režimu, což je dost znát. Zpočátku to vypadalo, že se snad ani nesejdeme, ale nakonec jsme tým nějak doplnili a dokonce jsme dokázali se soupeře v první půli nejen držet krok, ale možná ho i mírně přehrávat. Kdybychom využívali šancí, mohlo být možná i rozhodnuto. Jenže to se nestalo a ve druhé půli už nás soupeř jasně přehrál a po jejich brankách na 1:3 bylo rozhodnuto, my jsme odpadli a zápas se jen dohrával. Navíc jsme nejdřív přišli o brankáře Berana, který si poranil tříslo a v závěru i o náhradního, který dostal červenou. Nicméně si myslím, že pokud brankář dostal červenou, tak soupeř měl dostat minimálně dvě, každopádně na to se nechceme vymlouvat. Jsme v základu dost oslabení a hledáme se. Snad najdeme trenéra, protože ani na okrese to bez něj nejde. Naším cílem je nyní udržení, i když jsme pořád silní, určitě jsme svou kvalitu neztratili, i když tomu výsledky možná neodpovídají, stále jsme silní, takže se sestupu asi obávat nemusíme. A ještě krátce k utkání, soupeř vyhrál minimálně za druhou půli zaslouženě a my mu gratulujeme.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Zápasu jsme se dost báli, protože Bezdružice jsou doma hodně silné, i když momentálně třeba výsledky nemají. Navíc jsme do Bezdružic jeli v hodně slátané sestavě, ale domácí na tom byli nakonec podobně. Zápas se pro nás ale beztak nezačal odvíjet dobře, dostali jsme gól, ale do poloviny jsme vyrovnali a druhá půle byla už jen v naší režii. Vyhecovali jsme se a jasně jsme soupeře přehráli. Tlačili jsme až do poslední minuty i za stavu 5:1 jsme pořád chtěli dávat góly. Předvedli jsme dobrý týmový výkon a zaslouženě jsme vyhráli. Kluci mají mé díky.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] (46. M. Kalista [-] ) - J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] - R. Fojtík [-] , D. Szegecs [-] (60. P. Bocksteffel [-] ) , S. Čada [-] , D. Maroušek [-] - L. Čada [9.0] (50. J. Štrunc [-] ) - Z. Burda [-] , M. Filip ml. [-] , P. Holík [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - D. Nguyen [-] (46. J. Hečko [9.5] ) , T. Le [-] , J. Kůst [-] , T. Malý [-] , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , V. Velešík [-] , P. Dvořák [-] (60. V. Ovsjannikov [-] ) , J. Sopko [9.0]

ŽK: 58. R. Fojtík - 24. T. Malý , 41. J. Karásek , 51. J. Kůst , 71. T. Burda . ČK: 86. M. Kalista .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - MAROUŠEK Petr (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.