Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

23.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice vydržely bránit jen poločas


Branky


0

Nadějný výsledek drželi hráči Konárovic pouze první poločas. Sice brzy prohrávali, ale naděje stále žila. Po přestávce ovšem hosté odpadli a porážkou si tak podepsali ortel sestupu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka mohla domácí uklidnit

Pro obě mužstva byl tento zápas klíčový. Hosté, pokud ještě chtěli bojovat o setrvání v soutěži, potřebovali vyhrát a to samé platilo pro domácí tým, který ovšem stále má solidní náskok na sestupové příčky. Ale jistota záchrany to pro Kouřimské zatím není.

 

Do vedení šli Kouřimští hned po šesti minutách hry po úniku Keltnera, který našel zpětnou přihrávkou na malém vápně Ondřeje Macháčka a ten s klidem přehodil brankáře - 1:0. Tato rychlá branka mohla domácí uklidnit a dalo se předpokládat narůstání skóre, ale bohužel... Kombinace nevycházely tak, jak by domácí chtěli. Naštěstí pro ně ale obrana pracovala dobře a nepustila hosty k vážnějšímu ohrožení Havránkovy brány.

 

Po přestávkovém hvizdu hlavního rozhodčího odcházeli hráči do kabin jen s jednogólovým náskokem. Šance pro hosty stále žila.

 

 

Jan Paclík zařídil rozhodující náskok

Ve druhém poločase úřadoval Jan Paclík, který nejdříve hlavou po standardce zvýšil na 2:0 a po dalším trestňáku a Pazdercově přiklepnutí dorazil míč do prázdné brány na 3:0. Hosté poté korigovali hezkým trestným kopem, ktarý Radek Pokorný výborně nasměroval za záda domácího brankáře Havránka - 3:1. Domácí ale dokázali velice brzy Macháčkem odpovědět, který tak dal svůj druhý gól v utkání - 4:1. Konečnou podobu dal výsledku z pokutového kopu matador Roman Dvořák - 5:1

 

Pro domácí borce to jsou důležité body získané se soupeřem přímo ohroženým sestupem. K definitivní jistotě zbývá uhrát ještě bod. Šanci má hned v příštím kole, kdy zajíždí na hřiště sestupujících Zásmuk. Momentálně jich Kouřim má na kontě jedenatřicet a patří jí osmá příčka. Pro hosty je porážka zřejmě již definitivou za předpokladu sestupu čtyř týmů, čemuž nasvědčuje tabulka 1.B třídy.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Důležitý domácí zápas v boji o záchranu jsme zvládli a Konárovicím za celý zápas prakticky neumožnili pořádně ohrozit branku. Nebyla to žádná oslava fotbalu, ale jsme rádi, že jsme se přiblížili záchraně v soutěži.

TJ SK Konárovice
Petr Jandák, hrající trenér: Omlouvám se, ale není co hodnotit. Nikoho to nebaví. Budeme hrát 3. třídu a přijde mi, že to nikomu nevadí.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] (86. R. Dvořák [-] ) , M. Snížek [-] , J. Paclík [-] , O. Macháček [-] (82. R. Světnička [-] ) , T. Ružinský [-] (53. T. Dufek [-] ) , J. Keltner [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] , M. Havránek [-]

TJ SK Konárovice
O. Ernyger [-] - M. Brunclík [-] , P. Jandák [-] , M. Vokoun [-] (51. M. Petržela [-] ) - M. Havlíček [-] (65. M. Patočka [-] ) , D. Plachý [-] (46. R. Pokorný [-] ) , L. Marek [-] , L. Sojka [-] , P. Kopecký [-] - L. Kahoun [-] , M. Černík [-]

ŽK: 37. M. Snížek , 84. J. Keltner - 33. M. Brunclík , 51. L. Kahoun , 75. P. Jandák .
Hráči zápasu: O. Macháček , J. Paclík .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ŠNÁBL Jan - DYTRYCH Lukáš (N), ZMÁTLO Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.