2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice rozhodly až v samém závěru


Branky


26. P. Benek , 72. M. Nowický - 14. P. Slavík , 58. V. Štefek , 87. P. Kubiš (p.) , 90. P. Slavík
0

Ve vyrovnaném zápase vydolovaly Strahovice výhru až šťastnými góly v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Štěpánkovicích se hrála naprosto vyrovnaná partie, kterou pro sebe Strahovice tozhodly až v samém závěru utkání. V úvodní části hry se obě družiny oťukávaly a do vedení se dostali hosté až z první vážnější šance, když si Patrik Slavík narazil s Patrikem Kubišem a z úhlu propasíroval balon za záda domácího brankáře - 0:1. Domácí srovnali krok ve 26. minutě, když z přímého kopu Patrik Benek obstřelil hostující zeď a míč doplachtil až k pravé tyči hostující svatyně - 1:1. Po zbytek poločasu měly více ze hry Štěpánkovice, ale hra se odehrávala jen mezi obvěma vápny obou družin. 

 

Začátek druhé půle patřil Štěpánkovicím, které nastřelily tyčku a břevno. Postupně se hra vyrovnávala a v 58. minutě šli hosté opět do vedení zásluhou střídajícího Vojtěcha Štefka, který využil přihrávky Patrika Kubiše - 1:2.  Domácí ale srovnali v 72. minutě krok, když rychlý nákop Stanislava Bereka, využil Michal Nowický, který obstřelil domácího brankáře - 2:2. V závěrečné čtvrthodině se dostaly Štěpánkovice k sérii rohů, kdy hlavně hlavičky Martina Pluškeho byly hodně nebezpečné. Klíčový moment zápasu přišel tři minuty před koncem, když střela strahovického Petra Lhotského skončila nešťastně na ruce domácího obránce,a nařízenou penaltu promenil Patrik Kubiš - 2:3. Štěpánkovice pak začaly hrát vabank, ale špatný odkop domácího brankáře využil k vstřelení pojistky Patrik Slavík - 2:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Byl to vyrovnaný zápas. Možná jsme měli trošičku více ze hry. Soupeř udělal chyby, my jsme udělali chyby. Soupeř naše chyby trestal, my ne a to bylo rozhodujícím faktorem, který rozhodl.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Vydřená výhra. Zápas byl hodně vyrovnaný, hrálo se hlavně mezi šestnáctkami, střed patřil Štěpánkovicím. Tam nás přehrávali. V závěru jsme dali dvě branky a vyhráli jsme.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
R. Volný [-] - S. Berek [-] , M. Lukovics [-] (33. G. Slaný [-] ) , T. Wolf [-] (58. L. Kožušník [-] ) , L. Bielan [-] , J. Václavík [-] , O. Bělák [-] (81. L. Vybrančík [-] ) , L. Jurček [-] , M. Nowický [-] , M. Pluške [-] , P. Benek [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - M. Obrusník [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] - A. Dvořák [-] (58. V. Štefek [-] ) , P. Lhotský [-] , J. Stříbný [-] , J. Beneš [-] - P. Kubiš [-] (89. A. Černý [-] ) , P. Slavík [-] (90. T. Hanzlík [-] )

ŽK: 60. P. Benek , 74. S. Berek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - HARAZIM Robert (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.