2:1
(1:0)
65. E. Nitka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2017 18:00

21.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Datyně vydřely tři body s posledním Petřvaldem


Branky


0

Toto středeční utkání by se dalo charakterizovat jako vydřená výhra a také festival spálených šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celý první poločas chyběla přesnost na obou stranách, jakoby se projevovala polovina pracovního týdne a když se někdo dostal do pokutového území, tak chyběla finální přihrávka. Branku mohl vstřelit domácí Jaworek, ale na druhé straně hosté také z úhlu přestřelili. Poločas zachránil až Gistinger, kdy si zpracoval vysokou přihrávku Sideropulose a vystřelil do protipohybu brankáře (1:0).

 

To druhý poločas už vypadal podstatně lépe, aktivní domácí zvýšili po pěkné kombinaci, kdy se na levé straně protáhl Stebel a předložil míč před prázdnou bránu Kubienovi, který skončil pod tlakem obránce i s míčem v brance (2:0). Klid mohli přinést střílející Jaworek ze střední vzdálenosti, Kubiena a také Gistinger, ale hostující brankář vše lapil. A bohužel na druhé straně po ztrátě Masopusta se odražený míč dostal až ke Nitkovi, který zkušeně obstřelil domácího Rozbroje (2:1). Hosté se vrhli do útoku, spoléhali na dlouhé míče a po jednom takovém centru mohlo být vyrovnáno, kdy z hranice penalty střílel hostující hráč do břevna. Domácí měli ještě jednu vyloženou šanci, kdy se uvolnil Gistinger, ale opět trefil jen střed brány, kde stál hostující brankář. Nakonec tedy výhru udrželi a mohli se radovat ze zisku tří bodů na domácí půdě a stále zůstávají jako jediní neporažení v domácím prostředí. Věřme, že to potvrdí v sobotu proti Libhošti.

 

zdroj: Dolní Datyně-facebook



Ohlasy k zápasu


TJ Havířov - Dolní Datyně
Zdeněk Menoušek (trenér, karvinsky.denik.cz): Dlouho jsme se rozehrávali, navíc panovalo dost vedro. Kluci byli po práci nějací zatavení. Ve středu pole to bylo dobré. Dařily se nám propichy na Kubienu a Stebela na krajích hřiště, ale následné centry už nám nevycházely. Nepodporovali jsme útok v dostatečném počtu. Tím jsme se trochu uklidnili a dvacet minut druhé půle hráli opravdu velmi dobře. Byly tam kombinace, nasazení, důraz. Kluci se už probrali z toho ospalého výkonu. Mohli a měli jsme to pojistit na tři čtyři góly. Místo toho klasika – nedůraz, snížení a nervičky.




Sestavy


TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Rozbroj [-] - L. Stebel [-] , J. Vlček [-] , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , M. Jaworek [-] , N. Sideropulos [-] (75. J. Dolák [-] ) , T. Gistinger [-] , V. Masopust [-]

FK Petřvald na Moravě
R. Koblížka [-] - A. Ručka [-] , M. Hýl [-] (70. T. Klečka [-] ) , E. Nitka [-] , M. Hýl [-] , P. Valík [-] (85. L. Sedláček [-] ) , L. Mikulík [-] (46. N. Avetisyan [-] ) , V. Jaroš [-] , R. Fubšo [-] , R. Huvar [-] , E. Kožar [-]

ŽK: 42. V. Masopust , 62. P. Tomašák , 77. M. Jaworek - 17. M. Hýl .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - JURČEK Ondřej, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.