P. Mach 53. (p.)
R. Herák 82.
2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl v závěru nejlepší střelec soutěže


Branky


53. P. Mach (p.) , 82. R. Herák - 80. P. Staškovič
0

Všeruby po nevydařeném minulém kole zabraly a porazily těsně desáté Líně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

Ve skoro ideální sestavě nastoupily Všeruby k utkání s desátým celkem tabulky Líněmi. Všerubští drželi svého soupeře na jeho obrané polovině, ale nebyli schopni se prosadit. Spousta nepřesností a nedotažených akcí však domácí velmi trápila. Klid v morálce týmu přinesl do všerubské hry Rudolf Herák, který se po jednozápasové pauze způsobené zraněním vrátil na trávník. Nicméně gólů se v prvním poločase sedmdesát návštěvníků tohoto utkání nedočkalo. Když už se domácím podařilo ohrozit líňskou svatyni, tak se balónu do cesty v jednom případě postavilo břevno a ve druhém tyč. Před druhým poločasem tak oba týmy měly k výhře stejně blízko i stejně daleko.

Po přestávce konečně začaly padat branky

Na první branku se čekalo do 53. minuty, kdy nejlepší střelec okresního přeboru Rudolf Herák utekl a obraně hostů nezbylo než ho faulovat a sudí Tomáš Bureš nařídil pro domácí penaltu. Petr Mach se nemýlil a poslal svůj tým do vedení. Po této brance se na další zápis čekalo až do poslední desetiminutovky. V jejím samém začátku, tedy v 80. minutě přihrával domácí Bojan Demali nesmyslně zpět k obráncům, jenže přihrávku vystihl Pavel Staškovič, který se z nabídnuté příležitosti nezmýlil. V 82. minutě si zpracoval na prsou míč Rudolf Herák, který následně míč uklidil k tyči. Pro Rudolfa to byla už devatenáctá branka v aktuálním průběhu sezóny a jasné první místo v tabulce střelců. Všeruby se tímto hubeným vítězstvím drží stále o bod na druhém místě před dotírajícími Křelovicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Všeruby
Rudolf Herák - hrající trenér: Klukům jsem za předvedený výkon poděkoval. Jsem rád, že jsme dali aspoň ty dvě branky, protože poslední dobou máme prostě problém střílet góly.




Sestavy


SK Všeruby
J. Balvín [-] - M. Oulík [-] - J. Herák [-] - P. Mach [-] , V. Greiner [-] , J. Dražan [-] (53. T. Mottl [-] ) , J. Vrba [-] , B. Demali [-] , D. Majer [-] , J. Hyrát [-] , R. Herák [-]

TJ Baník Líně
O. Zítka [-] - M. Vágner ml. [-] (46. O. Mašek [-] ) , M. Janča [-] , M. Kuna [-] , J. Tycar [-] , T. Aschenbrenner [-] , V. Zítka [-] , P. Staškovič [-] , A. Fekete [-] (46. M. Dudík [-] ) , J. Cink [-] , T. Šoul [-]

ŽK: 37. V. Greiner - 45. M. Vágner ml. , 53. A. Fekete .
Hráči zápasu: R. Herák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - TUREČEK Pavel (N), TOPTEJ Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.