3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:00

16.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Muglinov otočil zápas s Vřesinou


Branky


48. D. Kaps , 57. D. Kaps , 63. V. Vaněk - 7. J. Klein , 34. T. Kaňa
0

V odloženém zápase ve středu 27. května přijelo vřesinské béčko do Muglinova. V první půli vedli hosté 2:0, ovšem Muglinov ve druhém poločase zabral a nakonec vyhrál 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

FC Vřesina nastoupila s otevřeným hledím a v 7. minutě po hrubé chybě Muglinova vyhrávala 1:0 gólem Kleina. Ve 34. minutě pojistil další gól hostů Káňa a do šaten se šlo za stavu 0:2. Ve druhém poločase nastoupil jiný SK Rapid Muglinov. Ve 48. minutě proměnil první gól Daniel Kaps, který také v 53. minutě vyrovnal na 2:2. V 63. minutě dal gól na 3:2 Vratislav Vaněk a Muglinov vedl. V 90. minutě se domácí chvěli o výsledek, protože FC Vřesina kopala penaltu, tu však brankář Stanko chytil.   



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Muglinov
Trenér SK Rapid Muglinov Zdeněk Malchárek: "V sedmé minutě jsme smolně dostali gól po hrubé chybě gólmana Stanka, který se však vyznamenal v devadesáté minutě, když chytl penaltu Vřesiny. Jinak v prvé půlce vedli hosté, ve druhé my."




Sestavy


SK Rapid Muglinov
M. Stanko [-] - J. Ščigel [-] , D. Kotala [-] , V. Vaněk [-] , A. Orel [-] - M. Nesnadný [-] , R. Bandy [-] , J. Holub [-] - F. Dubnický [-] , T. Janík [-] , D. Kaps [-]

FC Vřesina B
M. Vajda [-] - D. Dyba [-] , T. Zbožínek [-] , B. Pernica [-] , J. Homola [-] - J. Horák [-] , A. Livar [-] , M. Kaluža [-] , J. Klein [-] - L. Kudela [-] , T. Kaňa [-]

Místo: Muglinov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.