1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice konečně zvládly penalty


Branky


0

V devátém kole III.třídy došlo na derby dvou velkých sousedících rivalů mezi Blovicemi a Zdemyslicemi. Hráči i diváci obou celků se velice dobře znají a tak není o náboj a vyhecovanost nouze, jak na hřišti, tak i v hledišti. Utkání sledovala vysoká návštěva 153 platících diváků, kteří viděli pohledné utkání, plné šancí na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V úvodu utkání měli míč častěji na kopačkách domácí hráči, kteří dobře kombinovali a přesnými pasy za obranu, posílali do šancí jejich rychlonohé útočníky Houdka s Matouškem, kteří zle zatápěli hostující obraně. Nejprve se řítil sám na Uzla v brance z levé strany Houdek, ale Uzel potvrdil výtečnou formu a z jeho ostrou střelou si poradil. Následně utekl po pravé straně Matoušek, ale i z jeho střelou si Uzel poradil. Poté se osmělili i hosté a měli velkou šanci, když po centru z pravé strany hlavičkoval úplně sám na malém vápně Fiala, ale míč špatně trefil a poslal ho pouze do rukavic Hudáka. Další šanci měl opět Fiala, když po přízemním centru z levé strany od Polívky, nedokázal ve skluzu usměrnit míč do branky. Domácí zahrozili po rohovém kopu, střelou těsně vedle branky. Ve 31 minutě už se domácí dočkali, po rohovém kopu na přední tyč prolétl míč nečekaně až na střed malého vápna, kde ho zcela nehlídaný Houdek napálil nechytatelně do sítě. 1:0 Chvilku poté měl druhý gól na hlavě opět Houdek, který po centru předskočil obránce, ale jeho hlavičku úžasným zákrokem vyrazil s pomocí břevna Uzel v brance.Hosté hned na to zahrozili Monhartem, který se na rohu vápna zbavil tří obránců ale jeho následná střela mířila těsně vedle Hudákovi branky. Vzápětí hosté nastřelili břevno domácí branky. Poté se ještě pokoušel o střelu z otočky hostující Lang, ale i jeho střela se do branky nevešla a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas

Ve druhé půli to bylo podobné jako v první, domácí byli opět více na míči a znovu tlačili hosty na jejich polovinu. Po rozehrání rohu se na Uzla řítil Laibl, tvrdě vypálil, ale Uzel výborně vyboxoval jeho pumelici. Hostující gólman si následně poradil s dalšími dvěma střelami domácích a několika centry. Hosté se dočkali vyrovnání v 56 minutě,když se po nádherném individuálním průniku, při kterém přešel přes tři domácí hráče prosadil Aleš Polívka a levou nohou propálil Hudáka 1:1.  Hosté vyrovnali hru a měli velkou šanci opět Fialou, ale ani tentokrát nedokázal hostující útočník skórovat. Poté se opět k velkému sólu po pravé straně rozběhl Aleš Polívka, znovu vyškolil tři domácí hráče, ale tentokrát mu již v zakončení chyběli síly. Domácí opět zahrozili trestným kopem Větrovského, ale výborný Uzel vytáhl jeho pokus opět s pomocí břevna nad branku.Po následném rohovém kopu, propadl míč na penaltu k Tučkovi, který jej poslal těsně vedle levé tyče. Poslední střelu tohoto pohledného zápasu obstaral znovu Větrovský, kterému ale střela nesedla a mířila těsně nad Uzlovu branku. Výsledkem 1:1 zápas skončil a šlo se na pokutové kopy.

Zdemyslice zlomily penaltové prokletí

Penalty jsou pro hosty noční můrou, ale tentokrát se štěstí přiklonilo na jejich stranu a i díky skvělému Uzlovi, který dvě penalty domácím zneškodnil, rozstřel vyhráli a odvezli si dva body do Zdemyslic.



Ohlasy k zápasu



TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora (asistent trenéra TJ Zdemyslice): Dnešní zápas se musel divákům líbit, hrálo se nahoru, dolů, byla spousta šancí na obou stranách. Musím ale přiznat, že domácí měli větší šance než my, ale my zase měli v brance skvělého Uzla, který podal výborný výkon a jen díky němu jsme dnes vyválčili dva body. K pohodovému průběhu utkání přispěl svým přesným výkonem i rozhodčí Plamínek. Chci poděkovat klukům za velkou bojovnost, vůli po vítězství a našim fandům za to, že dorazili v tak hojném počtu a povzbuzovali nás během celého zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - O. Laibl [-] (62. J. Parouz [-] ) , T. Matoušek [-] , K. Hajský [-] , R. Větrovec [-] , V. Houdek [-] , D. Tuček [-] , V. Chalupa [-] , R. Komorous [-] , P. Kozák [-] , J. Stegmuller [-]

TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - V. Krňoul [-] , A. Monhart [-] (90. J. Mašek [-] ) , J. Fiala [-] (60. P. Česal [-] ) , T. Zelený [-] (46. A. Skála [-] ) , T. Lang [-] (60. J. Jirgl [-] ) , A. Polívka [-] , I. Průcha [-] , T. Šilhánek [-] , R. Šilhánek [-] , R. Čimera [-]

ŽK: 20. R. Větrovec , 73. D. Tuček - 62. A. Polívka , 63. R. Šilhánek .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - ČERVENKA Karel (N), KYSELA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.