0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:30

8.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky zlomil Košutku B až samotném závěru


Branky


0

Rezerva Košutky držela v souboji s vedoucím Slovanem Plzeň naději na bodový zisk až do závěrečných minut duelu. Ještě pět minut před koncem to vypadalo, že utkání rozhodnou za bezgólového stavuj penalty, ale favorizovaní hosté se nakonec přeci jen dokázali ze hry dvakrát prosadit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadl, Slovan neproměňoval šance

Na hřišti na Košutce se uskutečnil souboj týmu ze středu tabulky s jejím lídrem, plzeňským Slovanem. Košutka se favorizovaného soupeře nelekla a od začátku se s ním snažila hrát s otevřeným hledím. Diváci tak sledovali opticky vyrovnaný fotbal, ale zatímco domácí se do zakončení příliš nedostávali, tak hráči Slovanu si občas dokázali nějakou zajímavou příležitost vytvořit. V koncovce už však tak dobří také nebyli a do šaten se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Košutka dlouho odolávala, hosté rozhodli až v závěru

I po změně stran se hrál poměrně kvalitní fotbal v dobrém tempu. Hosté o přestávce provedli hned tři střídání, ze hry dolů šel i jejich nejlepší střelec Josef Reischig, který ze zdravotních důvodů nedohrál už před týdnem proti Dýšině. Čerství hráči hru Slovanu směrem dopředu ještě více rozhýbali, ale obrana Košutky působila jistě a odolávala. Hosté však byli trpěliví a v samotném závěru duelu přeci jen rozhodli. V 86. minutě domácí gólman Frýdl vyrazil střelu Marešky jen k dobíhajícímu Marku Korandovi a ten konečně otevřel skóre utkání. Hned o dvě minuty později se pak po centru ze strany dostal v šestnáctce míč k Martinovi Vričanovi, jenž obešel dvojici protihráčů a vystřelil naprosto přesně. V nastaveném čase ještě brankář Košutky Frýdl vytasil skvělý zákrok, kterým svůj tým uchránil od třetího gólu.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): „Byl to relativně vyrovnaný zápas, ale oni nějaké větší šance neměli. My v prvním poločase 2-3 neproměnili a pak se až do závěru utkání báli výsledek. Výhru jsme si určitě zasloužili, na šance jsme byli lepší. Jejich trenér říkal, že to byl z obou stran pohledný fotbal. Oni také nehráli špatně, takže se to lidem muselo líbit. Jen na ty góly se čekalo až do závěrečných minut. O poločase jsme vystřídali tři hráče a ti nově příchozí do toho vnesli větší bojovnost. Pořád jsme věřili, že rozhodneme. Penalty jsou loterie, takže jsme chtěli vyhrát už po 90 minutách.“



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - Z. Hladík [-] (78. J. Prokeš [-] ) , J. Stanka [-] , J. Bureš [-] (48. A. Šula [-] ) , J. Brejcha [-] (60. M. Rybička [-] ) , M. Džilič [-] , V. Sirotek [-] , M. Pitule [-] , M. Langmajer [-] , J. Pekník [-] , R. Holý [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - J. Reischig [-] (46. M. Sartorius [-] ) , M. Ráb [-] (46. M. Koranda [-] ) , P. Bouřil [-] , D. Šenigl [-] , M. Vričan [-] , L. Mareška [-] , M. Makkai [-] , M. Cigler [-] , J. Nosek [-] , M. Janoušek [-] (46. M. Sartorius [-] )

ŽK: 36. J. Brejcha , 45. V. Sirotek , 72. J. Stanka , 75. Z. Hladík - 33. M. Janoušek , 75. M. Sartorius .
Hráči zápasu: M. Koranda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - DUSPIVA Václav, ŠNAJDR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.