2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice porazila rozjeté Lány


Branky


0

Jesenice - Nelehký úkol stál před jesenickými fotbalisty - zastavit rozjetý vlak z Lán. Výhodou jim mohla být výhra s Olympií z minulého kola nebo domácí prostředí, kterého nakonec využili a svého soupeře těsně porazili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól

Úvod zápasu přichystal rychlou branku. Ve 2' se trefil přímo z rohového kopu Horvát a poslal domácí do vedení - 1:0. Jesenice po dobrém vstupu do zápasu nepřestala hrát a pokračovala v aktivitě. Lány se do šancí nedostávaly a domácí fotbalisté je převyšovali. Ze získaného tlaku ale Jesenice další branku nepřidala, a tak se šlo do kabin za jednogólového vedení domácího mužstva.

Jesenice závěrečný tlak v deseti ustála

Druhý poločas nabídl zlepšenou hru Lán, které převzaly otěže zápasu, naopak Jesenici se vstup do druhé půle nepovedl. Pasivita domácího mužstva vzala za své po pěti minutách druhé půle. Po povedené kombinační akci se hosté dočkali vyrovnání, které zařídil Buršík - 1:1. Obdržený gól Jesenici nakopl a ta začala opět předvádět dobrý výkon. V 53' se prezentoval povedenou střelou Vít Fiala, ale míč skončil pouze na břevně.

 

Jesenice pokračovala a v 70' se podruhé v zápase radovala. Jeníček obdržel přesnou přihrávku od jednoho ze svých spoluhráčů a nekompromisně uklidil za Nováka - 2:1. V 78' nastala pro domácí komplikace, neboť šli do deseti. Kromě břevna v tomto zápase trefil na půli Vít Fiala i nohy lánského hráče, za což byl vyloučen. Poslední desetiminutovka byla ve znamení tlaku hostujících fotbalistů, kteří ale ny vyrovnání nedosáhli. Jesenice zbytek zápasu ubránila a brala velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Zápas se nám nepovedl. Začalo to tím, že jsme přijeli pozdě, měli málo času na rozcvičení a potřebné instrukce před zápasem. Terén byl velmi měkký a těžký. Počasí nepřidalo, zima a silný vítr buď zastavoval balony nebo naopak hodně zrychloval. To nemění nic na tom, že podmínky byly pro oba mančafty stejné a domácí se s nimi porvali lépe. Jesenice byla o fous lepší a chtěla víc vyhrát. Utkání jsme si prohráli sami."



Sestavy


FC Jesenice
L. Bajer [-] - D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , F. Horvát [-] , Z. Balý [-] , J. Pfejfer [-] (74. Z. Fiala [-] ) , V. Řehoř [-] , J. Mutínský [-] , J. John [-] , P. John [-] , P. Altman [-] (86. D. Kapoun [-] )

SK Lány
L. Novák [-] - M. Rajgl [-] (74. L. Mocsonoky [-] ) , K. Tetour [-] , D. Švigár [-] , J. Loskot [-] - Č. Dolák [-] (81. J. Krátký [-] ) , L. Švolba [-] , J. Matějka [-] - O. Humr [-] (85. D. Jirava [-] ) , P. Buršík [-] , M. Reichl [-]

ŽK: 28. P. Buršík , 70. Č. Dolák . ČK: 78. V. Fiala .
Hráči zápasu: V. Řehoř , J. Mutínský - Č. Dolák , D. Švigár .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - DRAHOŇOVSKÝ Jan (N), KOSÁR Tibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.