Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav se dostala do velkých problémů a Nová Ves stále naplno boduje


Branky


0

Vladislav chtěla na svém hřišti odčinit minulou porážku, ale to se ji nepovedlo, i když mohla rozhodnout o osudí utkání v prvním poločase. Nová Ves je stále v laufu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili do utkání se snahou a cílem odčinit před početnou návštěvou vysokou porážku z Rantířova.
Vstup do utkání se vladislavským vydařil, byli aktivní, dobře kombinovali a vytvářeli si šance. Již v první minutě mohl změnit skóre utkání z velkého vápna po průniku a přihrávce pod sebe od Řezáče L. Venhoda, ale se skákavou nahrávkou si neporadil ideálně a přestřelil. V osmé minutě přihrávkou opět pod sebe vybízí aktivní Řezáč ke skórování Zemana, ten ale z penalty míjí branku. Další střela z hranice vápna jde taktéž nad. Hosté působí zaskočeně a domácí mají zápas pod kontrolou a ve své režii. Z centrů ze strany ale branka nepřichází, a tak ve 34. minutě se po kombinaci na velkém vápně dostává k míči L. Venhoda a z hranice vápna přehazuje obloučkem špatně stojícího golmana - 1:0. Tak i po zásluze první poločas končí. Hosté se k ohrožení domácí branky nedostali, za první poločas měli pouze několik nákopů do velkého vápna. Soustředili se zejména na pozornou obranu.

Začátek druhého poločasu se domácím vůbec nepovedl, již ve 49. minutě je srovnáno, když křižný nákop hlavou pod sebe vrací hostující útočník na střed malého vápna, kde osamocený J. Šandera se štěstím pomalou střelou k tyči vyrovnává. Tento rychlý gól domácími otřásl, od této chvíle začínají působit roztřepaně a bojácně. Nevychází kombinace, je vidět hromada nepřesností. V 61. minutě je ještě hůře, kdy pro zranění musí odstoupit domácí Řezáč. Hosté toho využívají a v 79. minutě se po šťastném odrazu od tyče do prázdné branky trefuje opět J. Šandera.
Domácí se s výsledkem snaží něco udělat, ale nedaří se, k vidění je křeč a přemíra snahy. Konečnou podobu výsledku v 88. minutě po brejku dává Nečas. Hosté domácí vyškolili v proměňování šancí a trestání hrubých chyb. Pro domácí je porážka krutá, utkání by slušela více remíza.      



Ohlasy k zápasu


TJ Vladislav
Lubomír Venhoda (Vladislav): V prvním poločase jsme spálili tři vyložené šance. Ve druhém poločase jsme třikrát chybovali v malém vápně, protože se soupeř snažil kopat dlouhé míče do vápna. Pro mě je to velké zklamání. Kdybychom proměnili v prvním poločase tři vyložené góly, tak bylo po zápase.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Josef Starý (Nová Ves): Domácí na nás nastoupili v prvním poločase velmi aktivně a byli lepší, mohli jít i po zásluze do vedení, ale to by museli proměnit gólové šance. Ve druhém poločase nás nakopl rychlý gól a byli jsme lepším týmem. Byla to šťastná výhra pro nás.



Sestavy


TJ Vladislav
P. Otruba ml. [-] - V. Pavlík [-] , P. Otruba st. [-] , O. Venhoda [-] , D. Ciprys [-] - L. Venhoda ml. [-] , O. Krátký [-] , J. Orálek [-] , M. Zeman [-] (79. F. Macek [-] ) , P. Vyletěl [-] - M. Řezáč [-] (61. V. Paločko [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Bureš [-] , J. Havlík [-] , D. Nejedlý [-] , P. Šandera [-] - P. Bureš [-] (80. T. Novotný ml. [-] ) , J. Nečas [-] (88. P. Novotný [-] ) , J. Šandera [-] , T. Novotný st. [-] (77. V. Novotný [-] ) - J. Šandera [-] , M. Ondřejka [-]

ŽK: 45. D. Ciprys , 69. P. Vyletěl .
Hráči zápasu: L. Venhoda ml. - P. Bureš , J. Havlík .
Místo: Vladislav. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.