2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoper Koller dvěma penaltami rozhodl o výhře Černovic


Branky


0

Stoper Černovic se v rozmezí šesti minut postavil ke dvěma penaltám. Obě suverénně proměnil a zařídil tak vítězství svého celku v domácím utkání proti Lučicím. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva se prezentovala již od počátku rychlou a pohlednou hrou. Ovšem lépe vyšel vstup přece jenom domácím, kteří dvěma po sobě nařízenými penaltami z 15. a 21 minuty vedli rychle 2:0. 

Následujících minutách tempo opadlo a hra plynula prakticky bez šancí. Zhruba půl hodiny před koncem utkání však ostí zvýšili rychlostní tempo a dokázali domácí Černovice dostat pod tlak, který v 75. minutě zúročil lučický Nechvátal a snížil stav utkání na 2:1.  Hosté vsadili vše na jednu kartu, hnali se do útoku a dávali tak příležitost domácím chodit do brejků. Ti však vypracované šance nedokázali proměnit. V samotném závěru ještě domácí Kubů nastřelil tyč branky hostů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Petr Podskalník, vedoucí týmu Černovic: Utkání probíhalo ve stejném duchu jako derby s Horní Cerekví. Od 60. minuty padla na naši zálohu deka a strachovali jsme se o výsledek. Díky otevřené obraně hostí jsme však mohli vítězství navýšit proměněním brankových příležitostí, bohužel se tak nestalo.

TJ Sokol Lučice
Petr Kuchta, trenér Lučice: Ve druhém poločase jsme se zvedli, brankovou příležitost v 85´jsme však neproměnili. Do otevřené obrany jsme mohli i několikrát inkasovat.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík ml. [-] - P. Jonák [-] , L. Koller [-] , D. Maštalíř [-] , D. Růžička [-] - T. Kohout [-] (80. V. Novák [-] ) , R. Kubů [-] , M. Míka [-] , V. Míka [-] - Š. Paclík [-] , J. Vlach [-] (60. J. Hadrava ml. [-] )

TJ Sokol Lučice
O. Barták [-] - M. Krupička [-] , J. Pavlík [-] (65. L. Kreuz [-] ) , Z. Pecha [-] , P. Nechvátal [-] - P. Nedoma [-] (69. J. Doležal [-] ) , M. Mazuch [-] (46. J. Kolář [-] ) , F. Jonáš [-] , P. Blažek [-] , R. Provazník [-] - T. Teplan [-]

Hráči zápasu: L. Koller - P. Nechvátal .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.