P. Jůn 24.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Štoky dokázaly porazit Černovice


Branky


24. P. Jůn - 5. J. Žíla , 74. J. Fic , 88. J. Žíla
0

Černovice nastupovaly do utkání proti favorizovaným Štokům bez svého lídra a dirigenta obrany Libora Kollera. Fotbalisté Štoků dokázali i přes vyloučení Prokše, který ve 31. minutě obdržel červenou kartu za napadení soupeře, zvítězit na hřišti nevyzpytatelných Černovic 1:3 a odvezly si plný počet bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení už v 5. minutě, kdy domácí obrana neuhlídala rychlonohého ostrostřelce Žílu a ten otevřel skóre utkání. Do šancí se postupně dostávali i domácí, nicméně Růžička a Hadrava ml. svoje příležitosti prohospodařili. Vyrovnání vzal na sebe až ve 24. minutě Jůn, který ve své příležitosti nezaváhal. O minutu později skončila střela Krejčího na břevně štockého brankáře Matějky. Ve 31. minutě přišly na řadu nefotbalové věci, neboť štočky Prokš za napadení protihráče v přerušené hře uviděl po zásluze červenou kartu.

 

 

Hosté, ač v 10 hráčích, byli rychlejším a důraznějším týmem, což prokázal v 74. minutě střídající Fic, který dostal hosty do vedení. Rozhodnutí přinesla až 88. minuty, kdy po hrubé chybě domácího brankáře do opuštěné branky vstřelil třetí gól Štoků znovu Žíla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černovice
Zdeněk Zíka, vedoucí mužstva Černovic: Domácí hráči nepodali očekávaný výkon. Za soupeřem hrajícím po odehrané půlhodině v deseti hráčích pokulhávali zejména v rychlosti a kombinaci hry. Měli i hodně smůly při brankovém zakončení. Po prvním poločase jsem věřil v remízu, hostující Fic a Žíla mě však přesvědčili o opaku.




Sestavy


TJ Sokol Černovice
K. Vošahlík st. [-] - D. Růžička [-] , T. Kohout [-] , R. Pěnka [-] (72. V. Novák [-] ) , J. Hadrava st. [-] - J. Vlach [-] , Š. Paclík [-] , P. Krejčí [-] , J. Hadrava ml. [-] (80. V. Hůlka [-] ) - P. Jůn [-] , L. Stark [-]

TJ Sokol Štoky
J. Matějka [-] - L. Havel [-] , L. Stehlík [-] , T. Gleixner [-] , M. Miksa [-] - A. Dáňa [-] , J. Holík [-] (63. D. Kunc [-] ) , M. Prokš [-] , D. Šprla [-] (75. J. Fic [-] ) - J. Žíla [-] , J. Lóži [-]

ČK: 31. M. Prokš .
Hráči zápasu: P. Jůn .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.