Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 16:30

24.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko roli favorita nezvládlo


Branky


0

Jemnicko je ve hře o postup do divize, hosté z Třeště jsou předposlední a za poslední 2 kola májí nula bodů a za vše vypovídající skóre 0:7. Bylo tedy jasné kdo je v tomto duelu velkým favoritem. To vše jsou jen papírové přepoklady a na hřišti to často vypadá jinak. Tak tomu bylo i v sobotu na hřišti Jemnicka..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jemnicku vyšel úvod zápasu parádně. Nejdřív se hned v 1. minutě trefil L. Morkus a v 9. minutě potvrdil výborný vstup Jemnicka do zápasu brankou na 2:0 F.Kříž. Pak ovšem jakoby z hostů z Třeště opadla nervozita a pomalu začali přebírat taktovku. Nejprve opakovaně zahrozili postupnými útoky z křídel, a když domácí nebrali varování vážně, udeřili. Opět po akci po lajně přišla nahrávka do vápna, kde se domácí obrana dopustila faulu a hostující M.Mareš snížil na 1:2. Hosté pokračovali v aktivní hře a brzy se dočkali vyrovnání. Po neúspěšném volném přímém kopu domácích se k odraženému míči dostal hostující Herkner, poradil si s dvěma bránícími hráči a bylo srovnáno.To běžela 22. minuta. Jemnicko bylo v dokonalém útlumu a Třešť pokračovala ve svojí jednoduché hře po křídlech. A právě po takéto akci se ve 40. minutě dostal míč až k M.Krejčímu, který křižnou ranou nedal Novákovi šanci a upravil na poločasových 2:3.

Domácí si vše vyřikali v kabině a do 2. půle vstoupili velice aktivně. Morkus šel sám na bránu hostí ale zakončení uspěchal. Ani další akce domácích se neujaly a tak přišli ke slovu hosté. Po závaru a následném zmatku přišel další penaltový zákrok obrany Jemnicka a osvědčený střelec Mareš zvýšil na 4:2 pro hosty. Jemnicko nesložilo zbraně a v 62. minutě snížil svojí druhou brankou v zápase F.Kříž. Domácí se tlačili dál do útoku a přišli i šance. Tu největší měl po krásné akci přes celé hřiště Kincl, ale tváří v tvář proti hostujícímu Kousalovi neuspěl. Hosté po odvážném a nebojácném výkonu vezou 3 důležité body!



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl, trenér FC Jemnicko: Soupeř dnes hrál jednoduchý a účelný fotbal a celkem zaslouženě vyhrál. My jsme nezvládli roli favorita, gratuluji soupeři. Určitě hraje lepší fotbal než by tomu postavení v tabulce napovídalo!

TJ Slavoj Třešť
Jiří Gregor, trenér Třeště: Nastoupili jsme v kombinované sestavě s tím, že nemáme co ztratit. Po hororovém úvodu z nás paradoxně spadla nervozita a zápas jsme otočili a myslím i zaslouženě zvítězili. Jsou to nečekané body k dobru a doufám, že se ještě porveme o setrvání v soutěži !



Sestavy


1. FC JEMNICKO
M. Novák [-] - T. Bastl [-] , M. Máca [-] , J. Kincl [-] , Z. Koutný [-] - Š. Tobolka [-] , T. Krejča [-] , T. Krejča [-] , S. Křivánek [-] (52. J. Kříž [-] ) - L. Morkus [-] , F. Kříž [-]

TJ Slavoj Třešť
D. Pešta [-] (34. J. Kousal [-] ) - J. Kříž [-] , J. Novotný [-] , O. Sedláček [-] , M. Tausch [-] - J. Gutwald [-] , M. Krejčí [-] , M. Mareš [-] , M. Lacina [-] (30. J. Chalupský [-] ) - J. Herkner [-] , Š. Rod [-]

ŽK: 45. Š. Tobolka , 87. M. Máca , 89. J. Kincl - 38. M. Tausch .
Hráči zápasu: L. Morkus - M. Krejčí , M. Mareš .
Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.