0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda. Ta byla k vidění v Lípě. Zápas byl téměř nez šancí. V prvním poločase domácí, kteří měli mírnou převahu, vyslali dvě střely a Keřkov jednu. Po změně stran se už téměř nic nedělo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa B
Josef Štefečka (trenér, Lípa B): "My jsme měli první půlku mírnou převahu, vyslali jsme ale jen dvě střely na branku soupeře. Po změně stran hrál z kopce soupeř, ale to už se žádné šance nezrodily."

TJ Sativa Keřkov
Milan Zvolánek (záložník, Keřkov): "Bylo klasické utkání v Lípě. První půlku hráli z kopce domácí a vytvořili si i nějaké šance. Ve druhé se to obrátilo, ale soupeř dobře bránil a k ničemu nás moc nepustil."



Sestavy


TJ Sokol Lípa B
M. Exner [-] - L. Koubek [-] , A. Kutlvašr [-] , M. Pešák [-] , L. Zajíček [-] - M. Breda [-] , P. Havel [-] , L. Starý [-] , J. Meloun [-] - B. Jaroslav [-] , P. Havel [-]

TJ Sativa Keřkov
M. Matějka [-] - P. Pavlík [-] , J. Svoboda [-] , P. Čejka [-] , R. Dubský [-] - M. Pavlík [-] , V. Jeřábek [-] , M. Zvolánek [-] , P. Pavlík [-] - A. Kunc [-] , Z. Barák [-]

Hráči zápasu: B. Jaroslav .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.