0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 16:30

22.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebíč B s přehledem zvítězila v Dukovanech


Branky


2. A. Macek , 30. A. Macek , 40. P. Novák
14

Třebíčští mladící ve snaze odskočit spodku tabulky zavítali do Dukovan a s přehledem zaslouženě dokráčeli k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo prakticky rozhodnuto

Za slunečného nedělního odpoledne přivítali dukovanští fotbalisté v jejich krásném fotbalovém areálu hostující tým HFK Třebíč B. Hostující tým potřeboval body podstatně více než domácí a vzhledem k tomu, že divizní A tým měl o víkendu volno, přijeli hosté posilněni o několik hráčů. Někteří fanoušci v jako obvykle hustě zaplněném hledišti ještě ani nestačili dosednout a míč už se třepotal v Křišťálově brance, když se prosadil hostující útočník Adam Macek - 0:1. Pak se odehrával před zraky 150 diváků vcelku vyrovnaný fotbal, o něco nebezpečnější možná byli hosté. V 21. minutě slabší levou nohou centroval do vápna Macek, ale hlavičku Valíčka vytěsnil Křišťál na břevno, od kterého míč putoval na roh. Velké problémy dělal domácí obraně hostující Daniel Doležal, který ve 30. minutě obešel dva protihráče a zpětnou přihrávkou našel mezi malým vápnem a penaltou úplně osamoceného Adama Macka, který svým druhým gólem v zápasu zvýšil na 0:2. Pět minut před odchodem do kabin se po krásné individuální akci prosadil Pavel Novák, který prošel přes tři hráče a nedal šanci domácímu brankáři - 0:3.

Domácí dohrávali v 10

Druhý poločas už příliš strhujícího fotbalu nenabídl. Po celý zápas hrál velmi nepěkně na hostující útočníky domácí stoper Kunc, který byl v 57. minutě po několikátém ostrém zákroku po zásluze odměněn červenou kartou a předčasnou sprchou. V 78. minutě se proháčkoval před Křišťála Uličný J., ale zakončoval nad. Domácím vázla kombinace, přesto mohli alespoň zkorigovat, když v 87. minutě dostal míč za obranu domácí Prokeš, ale vysoký míč netrefil ideálně a šance skončila pouze odkopem. I přes ne příliš příznivý výsledek vládla v Dukovanech dobrá nálada díky dobrému umístění v premiérové sezoně v 1.A třídě.



Ohlasy k zápasu



HFK Třebíč B
Adam Macek, hráč: Začali jsme hrát aktivněji než domácí a rychlý gól nám pomohl. Poté jsme ještě dva góly do poločasu přidali a zbytek zápasu jsme odehráli bez nějakých větších problémů i díky tomu, že domácí dohrávali v 10.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - O. Horák [-] (51. Z. Hrubeš [-] ) , M. Koudelný [-] , J. Kunc [-] , J. Fojtášek [-] - I. Koníř [-] , Š. Hron [-] (35. P. Pislcajt [-] ) , Z. Prokeš [-] , I. Michalica [-] - J. Černý [-] - M. Fojtášek [-] (35. M. Řezáč [-] )

HFK Třebíč B
J. Šplíchal [-] - R. Bence [-] , R. Valíček [-] , L. Karásek [-] - D. Lorenc [-] , P. Novák [-] - D. Doležal [-] - D. Kovář [-] (63. J. Uličný [-] ) , A. Macek [-] (70. O. Uličný [-] ) , T. Oberreiter [-] (75. M. Sáček [-] ) , R. Houser [-]

ŽK: 31. J. Kunc , 67. Z. Hrubeš . ČK: 57. J. Kunc .
Hráči zápasu: Z. Prokeš - R. Houser , A. Macek , J. Šplíchal .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Jan Jabůrek
Tip experta: výhra domácích

Dukovany jsou na jaře celekem ve formě a proti Třebíči by se měly prosadit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích